StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Є відчуття, ніби тебе немає": Єфросиніна зізналася в тотальній залежності

25 липня 2024, 13:34
252
Маша Єфросиніна вперше розповіла, що всі ці роки ховалося за ідеальною картинкою її життя.
Маша Ефросинина
Маша Єфросиніна новини - Єфросиніна зізналася в залежності від ідеалу / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina

Українська ведуча і громадська діячка Маша Єфросиніна на екрані і в соціальних мережах виглядає ідеалом - завжди бездоганний зовнішній вигляд, стильні луки, посмішка на мільйон... Цей образ вона створювала роками, але він же руйнував її зсередини.

У цьому Єфросиніна зізналася лише нещодавно, в інтерв'ю для української версії Vogue. Вона розповіла, що безпосередньо асоціювала себе з цією ідеальною картинкою, будь-яку ваду в якій вона сприймала, як особисту поразку і доказ власної неспроможності. Цей зв'язок був для неї, як залежність.

"Я була впевнена, що існую тільки тоді, коли затребувана. Шкірою пам'ятаю ці страждання: якщо тебе не кличуть на новий проєкт, якщо ти не проходиш кастинг, є відчуття, ніби тебе немає. Я тотально від цього залежала. У дитинстві це виплескувалося у сльозах, коли я отримувала четвірку замість п'ятірки, а в дорослому віці – у невмінні сприймати критику", - каже Маша Єфросиніна.

відео дня

На щастя, зараз її пріоритети змінилися. На все це вона реагує м'якше, себе приймає легше, але відлуння старих травм все ж час від часу дається взнаки. Однак тепер Єфросиніна, як доросла дівчинка, знає, як із ним справлятися.

"Щоб відновитися, я маю мовчати, думати і спати. Мені потрібна тільки я сама – я дуже добре себе вивчила за останні роки", - поділилася діячка.

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна - українська телеведуча (Євробачення, Підйом, Фабрика зірок, ШоумаЅтгоуон, Маскарад), громадська діячка і засновниця громадської організації "Фонд Маша". Одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус", і найуспішніших - за версією видання "НВ". З 2018 року - почесний посол ООН у галузі народонаселення в Україні.

'Є відчуття, ніби тебе немає': Єфросиніна зізналася в тотальній залежності
Хто така Маша Єфросиніна / инфографика: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Христина Соловій уперше відверто зізналася, чи був у неї роман зі Святославом Вакарчуком - її наставником і музичним продюсером, з яким вона співпрацювала 10 років.

Також акторка Анна Саліванчук показала посинілу руку після сильної травми, яка сталася з нею через жорстке падіння на кам'янистому пляжі Хорватії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти