StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Збій або пороблено: зірка Танців з зірками поскаржилася на проблеми зі здоров'ям

25 липня 2024, 17:47
169
Ілона Гвоздьова вже перенесла серйозну хворобу, після якої її імунна система "посипалася".
Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова новини - Гвоздьова розповіла про ускладнення після вітрянки / колаж: Главред, фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Українська танцівниця, хореограф і зірка шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова в 35 років захворіла на вітрянку. Дорослі переносять цю і без того неприємну хворобу важко. Але Гвоздьовій пощастило. Спочатку.

Перебіг самої хвороби був легким, проте наслідки не на жарт налякали артистку. Про це вона розповіла у своєму блозі в Instagram.

"Перенести я її перенесла, але ускладнення є. Потім у мене була пневмонія, зараз здаю всі аналізи, перевіряю. Щодня з’являються якісь нові симптоми якихось незрозумілих історій. Загалом кажучи, організм дав збій, або мені потрібен дуже довгий відпочинок, або мені пороблено, 100%", - пожартувала Гвоздьова.

відео дня

Утім, вона не виключає, що проблеми зі здоров'ям у неї почалися не тільки через вітрянку. Можливим "винуватцем" хореограф також називає перевтому. "А ще кажуть, що такий стан організму і його збій може статися через накопичений стрес і втому. І в якийсь момент імунна система просто не витримала. Тож бережіть себе, прислухайтеся до себе, вмійте відпочивати і ніколи не нехтуйте здоров'ям", - каже Ілона Гвоздьова.

Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова новини - Гвоздьова розповіла про ускладнення після вітрянки / колаж: Главред, фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Хто така Ілона Гвоздьова

Гвоздьова Ілона стала відомою в широких колах після участі в проєктах "Танцюють всі", а потім "Танці з зірками", вона українська танцівниця, хореограф, а також педагог. Засновниця власної студії танцю Gvozdeva Dance Complex.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український шоумен Володимир Остапчук і його юна дружина, журналістка Катерина Полтавська, повідомили про вагітність. Пара узаконила свої стосунки навесні 2024 року.

Також чоловік співачки MamaRika, музичний продюсер і комік Сергій Середа, розкрив секрет, як родині вдалося врятувати шлюб, який ще навесні був на волосині від розлучення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти