StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Леся Нікітюк уперше засвітила татуювання на честь любої жінки

13 травня 2024, 18:22
1700
Ведуча зворушливо зізналася в ніжних почуттях.
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк татуювання - кому Нікітюк присвятила своє перше тату / колаж: Главред, фото: instagram.com/lesia_nikituk

Українська ведуча Леся Нікітюк у своєму блозі в Instagram похизувалася новою прикрасою. Вона має для Леді Ле особливе значення, адже присвячена людині, яку вона любить палко та щиро.

У День матері Нікітюк засвітила своє перше татуювання. Натільний малюнок нанесено на внутрішню сторону плеча ведучої. Він зображує серце з написом "Mama Kat".

Татуювання Леся присвятила своїй матері, яку ласкаво називає "Мама Кет". Як мама поставилася до такого подарунка, ведуча уточнювати не стала.

відео дня

Зате привітала з "професійним" святом усіх мам. "Мама - це велике щастя! Зі святом всіх мам! Кет, я тебе люблю", - написала Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк татуювання - кому Нікітюк присвятила своє перше тату / instagram.com/lesia_nikituk

Хто така Леся Нікітюк?

Леся Іванівна Нікітюк - українська телеведуча, журналістка, акторка, блогерка. Колишня ведуча телепередачі Орел та Решка. Після повномасштабного нападу Росії на Україну Леся Нікітюк почала випускати на Youtube пародійні пісні ("Сіла птаха", "Пісня про крейсер "Москва", а також - разом зі Степаном Гігою - "Цей сон"), повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська ведуча та акторка Лілія Ребрик уперше показала обличчя молодшої доньки, яка з'явилася на світ у середині березня. Це - третя дитина в її родині з Андрієм Диким.

Також стало відомо, що танцівниця і хореограф Ілона Гвоздьова потрапила в ДТП. Перелякана артистка опублікувала кадри з місця аварії і розповіла про свій стан.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти