StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лікувала ртуттю і скипидаром: одеська зрадниця - "Барбі" нарвалася на прокуратуру РФ

4 серпня 2023, 16:12
4326
Одеська "Барбі" тепер навряд чи повернеться в Россію, та й в Україну їй шлях замовлений.
Одеська Барбі висміювала санкції проти Росії
Одеська Барбі висміювала санкції проти Росії / Колаж Главред, фото Instagram / valerya_lukyanova21

Колись популярна в Україні, так звана "Одеська Барбі" Валерія Лук'янова, нарвалася на російську прокуратуру.

Як написав Обозреватель, на Лук'янову, яка, до слова, на момент початку війни Росії проти України, перебувала в Москві, звернула увагу російська правозахисниця глава "Ліги безпечного Інтернету" Катерина Мізуліна. За її словами, саме росіяни поскаржилися на "Барбі", а саме на її методики лікування.

відео дня
Барбі тепер благополучно живе закордоном
Барбі тепер благополучно живе закордоном / скріншот

"Генеральна прокуратура доручила прокуратурі міста Москви перевірити діяльність одеської "Барбі" - блогерки Валерії Лук'янової. Це випливає з відповіді на нашу адресу. Нагадаю, блогерка проголосила себе "богинею Аматує" і "лікує" людей за допомогою скипидару і ртуті", – йдеться в офіційній заяві.

Тепер одеситку, якщо вона надумає повернутися в терористичну Росію чекають перевірки. Вона, до речі, ні слова не сказала про війну в Україні, навіть коли її рідну Одесу обстрілювали ракетами, але вміло висміювала санкції проти Росії. Правда, цей пост потім зник.

"Одеська" Барбі, яка називає себе в постах здатною йти проти натовпу, не наважується втратити передплатників ні з однієї, ні з іншої країни. Гроші вона заробляє, впарюючи передплатникам семінари і марафони. Як можна зрозуміти за словами Мізуліної, серед клієнтів одеситки є росіяни", - написало видання.

Нагадаємо, раніше співачка-запроданка Ані Лорак, яка досі не підтримала Україну, розповіла про те, як вона зустріла свою іноземну любов.

Раніше також стало відомо про те, що запроданка Таїсія Повалій, яка відреклася від України і стала на бік терористичної Росії, яка веде загарбницьку війну проти України, несподівано позбудься свого заробітку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти