StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Він мій учитель": запроданка Ані Лорак розповіла про свого коханого-іноземця

15 березня 2023, 18:50
Співачка Ані Лорак зізналася, що познайомила з іноземцем, коли вирушила на Ібіцу.
Ані Лорак
Ані Лорак розповіла про свого коханого іноземця / instagram.com/anilorak

Співачка-запроданка Ані Лорак, яка досі не підтримала Україну, розповів про те, як вона зустріла свою іноземну любов. Вона згадала, що Ісаак Віджрак зустрівся їй на Ібіці. Про це повідомляють росЗМІ.

Ісаак допомагав Ані Лорак пережити складний період після розриву з її колишнім чоловіком.

"Ми познайомилися на Ібіці. Це був момент, коли я приходила в себе і загалом знаходила свій баланс. Людина допомагала. Він, можна сказати, мій учитель, натхненник", - каже Ані Лорак.

Сам же іноземець також говорить про любов до співачки.

"Любов у стосунках - це найвище мистецтво ... Нелегко оволодіти необхідними навичками, щоб стати художником власного серця. Але якщо ви впоралися і пройшли цей квест, потрібна людина знайде вас, притягнеться... Щасливий, що ми знайшли один одного, моя любов ані", — ділився він.

Нагадаємо, раніше міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко повідомив, що народних артистів України будуть позбавляти таких звань за підтримку війни, яку розв'язала Росія (Лорак теж має це звання).

"Всі артисти, які досі "з гордістю" користуються званням народних артистів України, коли їм це зручно, але давно вже такими не є через мовчання або підтримку російської агресії, скоро будуть цих звань позбавлені", - заявив міністр.

До слова, інша зрадниця України і звання народної артистки нашої країни Таїсія Повалій не вгамовується, і продовжує колесити по країні-агресору, виконуючи українські пісні.

Інші новини про Ані Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти