StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хто це: шанувальники злякалися при вигляді Мадонни на церемонії Греммі

6 лютого 2023, 15:07оновлено 6 лютого 2023, 16:02
Співачку називають 2700-річним вампіром, що поїдає немовлят. Мадонну дійсно не впізнати.
Мадонна
Мадонна / instagram.com/madonna

Американська співачка Мадонна, яка останнім часом активно епатує своїх шанувальників і фоловерів в соціальних мережах, здивувала своїм зовнішнім виглядом на церемонії вручення музичної премії Греммі.

64-річна виконавиця хіта Vogue вийшла на сцену, щоб представити Кім Петрас і Сема Сміта за їх "нечестивий" образ, коли фанати прокоментували її зовнішній вигляд, особливо її обличчя, пише Page Six.

"Я намагаюся ігнорувати той факт, що Мадонна має абсолютно нове обличчя. #GRAMMYs", - написав один фанат у Twitter разом із відео-мемом, на якому Адель виглядає розгубленою під час гри в баскетбол.

Фото співачки можна подивитися тут

"Що сталося з обличчям Мадонни?! #GRAMMY", - написав хтось інший.

"Ця людина виглядає як копія Мадонни з фотографіями Справжньої Мадонни на задньому плані. Вона справді зіпсувала своє обличчя", - написала інша людина, маючи на увазі фотографії, які з'явилися на сцені і складалися з найбільш знакових образів Мадонни за ці роки.

"Мадонна добре виглядає для свого віку ... якщо їй 2700 років, це вампір, який живцем поїдає немовлят і дрібних тварин", — втрутився хтось ще.

"Чи була Мадонна номінована на премію "Греммі" в цьому році в категорії "Краще нове обличчя"?"- пожартував Користувач.

Співачка заплела волосся назад в хвостики, а тугі коси звисали по передніх сторонах її обличчя, на якому виднілися знебарвлені брови.

Мадонна одягла відповідну чорну сукню-Блейзер і максі-спідницю поверх білої сорочки з коміром і чорної краватки, а також колготки в сіточку і фіолетові туфлі на платформі.

Нагадаємо, раніше Мадонна вирішила з розмахом відсвяткувати свій ювілей на великій сцені - 40 років. Чотири десятиліття вона бореться зі стереотипами і протиріччями, якими пронизана поп-культура.

Напередодні свого великого концертного туру під назвою "Чотири декади" артистка взяла участь у провокаційній фотосесії для Італійського, Іспанського та французького номера відомого глянцю Vanity Fair. В об'єктиві епатажного фотодуета Luigi & Iango Мадонна постала в образах Діви Марії і жінки-Ісуса.

Зокрема вона виконала переосмислення біблійної історії про Таємну вечерю, зробивши фотопідражання відомого полотна Леонардо да Вінчі. "Під час останньої вечері Ісус був чоловіком і його оточували лише учні чоловічої статі. Я подумала, що було б цікаво перевернути все з ніг на голову, щоб Ісус перетворився на жіночу енергію і був оточений ученицями. Мені подобається ідея гри з протиріччям, яке насправді не є таким", - розповідає вона в інтерв'ю.

Крім того, раніше з дочкою поп-зірки Мадонни, яка останнім часом шокує своїми витівками Лурдес, стався неприємний інцидент.

Так, Лурдес вирішила відвідати шоу Марка Джейкобса, проте охорона, яка стояла на вході, не пустила її. Виявилося, що дочка Мадонни просто запізнилася на захід. І поки вона разом з другом стояла на вході і намагалася умовити охоронців, що вартували біля входу папараці встали на її бік.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти