StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Мадонни зганьбилася: її не пустили на модний показ

4 лютого 2023, 18:04
Глядачі інциденту навіть заступилися за неї, проте дівчина не пішла на конфлікт.
Мадонна, Лурдес
Мадонна, Лурдес / Instagram

З дочкою поп-зірки Мадонни, яка останнім часом шокує своїми витівками Лурдес, трапився неприємний інцидент.

Так, Лурдес вирішила відвідати шоу Марка Джейкобса, проте охорона, яка стояла на вході, не пустила її, пише ТСН. Виявилося, що дочка Мадонни просто запізнилася на захід. І поки вона разом з другом стояла на вході і намагалася умовити охоронців, що вартували біля входу папараці встали на її бік.

Вони навіть почали скандувати "впустіть її!". Тим часом охорона була невблаганною. До речі, ті ж журналісти запитали у охоронців, чи знають вони, чия дочка Лурдес. Цікаво, що сама модель не стала лякати вартових своїми родинними зв'язками. Дівчина спокійно чекала, поки її пустять, але цього так і не сталося.

Відзначимо, що на показ Лурдес Леон прийшла одягнена в речі Marc Jacobs – джинсова сукня, джинсова куртка, доповнена джинсовою сумочкою.

Нагадаємо, раніше всемирно відому американську співачку Мадонну (справжнє ім'я – Луїза Чікконе) звинуватили в торгівлі африканськими дітьми та їх експлуатації.

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ "Всесвітня федерація Ефіопії" (the Ethiopian World Federation) зажадала від глави країни Малаві Лазаруса Чаквери перевірити Мадонни на причетність до сексуальної експлуатації дітей Африки, зловживання владою, пропаганду гомосексуалізму і трансгендерності.

Співачка нібито під благородними цілями, допомагаючи сім'ям з Європи і США всиновлювати і удочеряти африканських дітей, "експлуатувала цих дітей, що знаходяться в найбільш вразливій позиції".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти