StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Короля Чарльза ізолювали від інших членів королівської сім'ї

30 березня 2024, 22:13
Король і королева сидітимуть окремо від інших членів королівської сім'ї, прагнучи мінімізувати ризики для здоров'я за порадами лікарів.
Король Чарльз
Король Чарльз опинився в ізоляції / колаж: Главред, фото: instagram.com/theroyalfamily/

Онкохворий король Великої Британії Чарльз "дуже хоче" повернутися до роботи, але має намір сидіти окремо від решти королівської сім'ї під час великодньої недільної служби.

Як повідомляє Mirror, 75-річний монарх збирається привести членів королівської сім'ї в каплицю Святого Георгія у Віндзорському замку цими вихідними, скасувавши низку королівських обов'язків через онкологічне захворювання.

Король робить "м'які кроки" до свого публічного повернення і пропустить щорічний обід із рештою своєї сім'ї у великодню неділю. При цьому джерело Telegraph розповіло, як король і королева сидітимуть окремо від інших членів королівської сім'ї, прагнучи мінімізувати ризики для здоров'я за порадами лікарів.

відео дня

Очікується, що Кейт, Вільям та їхні діти пропустять щорічну службу, оскільки вони проводять час разом під час великодніх канікул.

Хто такий король Чарльз ІІІ

Чарльз ІІІ - король Сполученого Королівства і ще 14 країн Співдружності націй. Прямий спадкоємець Єлизавети II був Герцогом Корнуольським і Герцогом Розесейським з 1952 року до свого сходження на престол 2022 року. Як спадкоємець трону, він очікував на нього найдовше в британській історії: він був принцом Уельським найдовше, маючи цей титул з липня 1958 року. Після смерті свого батька Філіпа 9 квітня 2021 року Чарльз також успадкував титул Герцога Единбурзького. Представник Віндзорської династії.

Передбачається, що принц і принцеса Уельські та їхні діти проведуть чотиритижневі великодні шкільні канікули в Анмер-Холі, своєму будинку в маєтку Сандрінгем у Норфолку, перш ніж Вільям відновить громадські обов'язки із середини квітня.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Зазначимо, нещодавнокороль Чарльз звернувся до громадян Великої Британії, у відеозверненні увагу привернули його руки і втомлений вигляд.

А також принц Гаррі привозив до Британії своїх дітей (Лілібет і Арчі) лише один раз на ювілей Єлизавети. Тепер же, після рішення суду,король Чарльз і зовсім втратив можливість бачитися з онуками.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти