StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Король Чарльз більше не побачить своїх онуків: що сталося

29 лютого 2024, 18:13
Вищий Суд Лондона відмовив принцу Гаррі в перегляді його скарги.
Король Чарльз, принцгаррі
Король Чарльз більше не побачить своїх онуків / колаж: Главред, фото: royal.uk/, instagram.com/sussexroyal/

Вчорашнє рішення суду принесло королю Чарльзу ІІІ погану звістку. Принцу Гаррі відмовили в перегляді його скарги на те, що з ним несправедливо вчинили, при цьому він натякав на причетність до цього на королівську сім'ю.

Здавалося б, король повинен радіти, але справа полягає інакше, повідомляє видання express.co.uk.

У заяві принца йшлося про те, що його позбавили права на поліцейську охорону, оплачувану з коштів платників податків, ще в 2020 році.

відео дня

У минулому році Гаррі констатував, що відсутність охорони не дає йому можливості привозити дітей з США до Британії, куди він перебрався жити з дружиною Меган Маркл.

Відзначимо, що з того часу принц привозив до Британії своїх дітей (Лілібет та Арчі) всього один раз на ювілей Єлизавети. Тепер же, після рішення суду, король Чарльз і зовсім втратив можливість бачитися з онуками.

Також стало відомо, що принц має намір подавати апеляцію у вищий Суд Лондона, але шанси у нього на перемогу зовсім невеликі.

Хто такий король Чарльз ІІІ

Чарльз III - король Сполученого Королівства і ще 14 країн Співдружності націй. Прямий спадкоємець Єлизавети II був Герцогом Корнуольським і Герцогом Розесейським з 1952 року до свого сходження на престол у 2022 році. Як спадкоємець престолу, він очікував його найдовше в історії Великобританії: він був найдовшим принцом Уельським, маючи цей титул з липня 1958 року. Після смерті свого батька Філіпа 9 квітня 2021 року Чарльз також успадкував титул Герцога Единбурзького. Представник Віндзорської династії.

Нагадаємо, днями активісти This Is Rigged увірвалися в королівську резиденцію Чарльза ІІІ в Единбурзі і назвали свої умови. У цей момент Чарльза і Камілли не було вдома.

А також король Чарльз звернувся до своїх підданих, які стурбовані станом здоров'я їхнього монарха після звістки про його онкозахворювання.

Читайте більше про Чарльза:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти