StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Король Чарльз "видворяє" Кейт Міддлтон і Вільяма з дому

17 квітня 2024, 17:27
Король Чарльз запланував масштабні перетворення в маєтку Сандрінгем, де мешкає і Кейт Міддлтон із сім'єю.
король Чарльз, королева Камілла, Кейт Міддлтон, принц Вільям
Король Чарльз ставитиме "сонячну ферму" / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Стало відомо, що у короля Чарльза з'явилися великі плани в маєтку Сандрінгем, тож принц Вільям і принцеса Кейт Міддлтон, яка зараз лікується від раку, не зможуть провести там літо. Британці спантеличені таким рішенням монарха і вважають його необдуманим.

Як повідомляє видання Hello!, Карл вирішив на території маєтку створити "сонячну ферму" і розмістити близько двох тисяч сонячних батарей.

відео дня

Це допоможе забезпечити електроенергією весь маєток. Але багато хто виступив проти такої затії, адже це затьмарить архітектуру Сандрінгема.

Також з'явилися чутки, що Вільям уже шукає для своєї сім'ї інше житло на літо, але де саме поки що залишається таємницею.

Хто такий король Чарльз ІІІ

Чарльз III - король Сполученого Королівства і ще 14 країн Співдружності націй. Прямий спадкоємець Єлизавети II був Герцогом Корнуольським і Герцогом Розесейським з 1952 року до свого сходження на престол 2022 року. Як спадкоємець трону, він очікував на нього найдовше в британській історії: він був принцом Уельським найдовше, маючи цей титул з липня 1958 року. Після смерті свого батька Філіпа 9 квітня 2021 року Чарльз також успадкував титул Герцога Единбурзького. Представник Віндзорської династії.

Король Чарльз - останні новини за темою

Зазначимо, королева Камілла повідомила, що її чоловік король Чарльз "почувається дуже добре" під час лікування раку. Король спочатку планував поїхати до Північної Ірландії зі своєю дружиною, але не зміг приїхати.

А такожпринц Джордж зовсім не мріє стати королем, спадкоємець монарха поки що має інші плани на життя. Його батько принц Вільям заявив, що Джордж мріє стати поліцейським і цікавиться всім, що з цим пов'язано.

Читайте більше про Чарльза:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти