StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чарльз уже не з'являється в людях: Камілла виконує обов'язки короля

29 березня 2024, 18:12
Уперше в історії королева Камілла виконала обов'язок монарха через онкозахворювання Чарльза.
король Чарльз, королева Камілла
Королева Камілла виконала обов'язки короля / колаж: Главред, фото: instagram.com/theroyalfamily/

Королева Камілла виступила на передвеликодній церемонії у Вустерському соборі, виконавши обов'язки короля Чарльза III. Самого короля на церемонії не було, оскільки він проходить курс лікування від раку.

На церемонії були присутні 200 осіб, королева вручила громадянам гаманці з грошима за їхні почесні заслуги.

У відеозверненні кроль Чарльз сказав, що відчуває "великий смуток" через неможливість бути на заході у зв'язку з тривалим лікуванням.

відео дня

Гості події висловили королю слова підтримки та побажали швидкого одужання монарху, а також принцесі Уельській Кейт Міддлтон, в якої також діагностували онкозахворювання.

"Акт поклоніння, тут, у Вустерському соборі, нагадує мені про обітницю, яку я дав на початку коронаційної служби, - наслідувати приклад Христа "не для того, щоб мені служили, але для того, щоб служити". Цього я завжди намагався дотримуватися і продовжую робити з усім серцем", - заявив Чарльз III.

Хто такий король Чарльз ІІІ

Чарльз ІІІ - король Сполученого Королівства та ще 14 країн Співдружності націй. Прямий спадкоємець Єлизавети II був Герцогом Корнуольським і Герцогом Розесейським з 1952 року до свого сходження на престол 2022 року. Як спадкоємець трону, він очікував на нього найдовше в британській історії: він був принцом Уельським найдовше, маючи цей титул з липня 1958 року. Після смерті свого батька Філіпа 9 квітня 2021 року Чарльз також успадкував титул Герцога Единбурзького. Представник Віндзорської династії.

Король Чарльз - останні новини за темою

Зазначимо, нещодавнокороль Чарльз звернувся до громадян Великої Британії, у відеозверненні увагу привернули його руки і втомлений вигляд.

А також принц Гаррі привозив до Британії своїх дітей (Лілібет і Арчі) лише один раз на ювілей Єлизавети. Тепер же, після рішення суду,король Чарльз і зовсім втратив можливість бачитися з онуками.

Читайте більше про Чарльза:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти