StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Відмовлюся від престолу": спадкоємець короля Чарльза приголомшив вибором

4 березня 2024, 11:13оновлено 5 березня, 09:04
Принц Джордж зовсім не мріє стати королем, спадкоємець монарха поки що має інші плани на життя.
Король Чарльз, принц Вільям
Принц Джордж не мріє стати королем / колаж: Главред, фото: royal.uk/, instagram.com/princeandprincessofwales/

Доля принца Джорджа була вирішена ще при його народженні. Старший син принцеси Кейт Міддлтон і принца Вільяма повинен буде стати королем після свого батька. Але Міддлтон оголосила йому про це не відразу, вона вирішила почекати, доки хлопчикові виповниться 7 років.

Коли Джордж дізнався про своє призначення, то не зовсім зрадів, адже у нього є інша мрія. І заради неї він навіть готовий відмовитися від престолу, повідомило видання Еxpress.co.uk.

Нещодавно батько Джорджа, принц Вільям, провів бесіду з комісаром лондонської поліції Джейн Річардсон. Під час розмови комісар поскаржилася, що їм бракує поліцейських офіцерів, а також запитала у Вільяма, чи не хочуть його діти Джордж і Шарлотта поповнити лави охоронців правопорядку в Лондоні.

відео дня

На подив, Вільям заявив, що Джордж мріє стати поліцейським і цікавиться всім, що з цим пов'язано. Принц уточнив, що це почалося ще коли його син був зовсім маленьким. Зокрема, коли він замовляв подарунок на Різдво, то просив тільки нову поліцейську машинку.

Зазначимо, що, найімовірніше, Джордж успадкував свою мрію від батька. Колись принцеса Діана розповідала, що Вільям хотів стати поліцейським, щоб охороняти свою маму.

Хто такий принц Джордж

Принц Джордж Уельський - член британської королівської сім'ї, перший онук короля Чарльза III і принцеси Діани, первісток принца Уельського Вільяма і принцеси Уельської Кетрін, старший брат Луї і Шарлотти.
Посідає друге місце в порядку успадкування британського престолу. Отримає право посісти престол, якщо переживе свого діда - короля Чарльза III і батька - принца Вільяма.

Додамо, нещодавно представники Кенсингтонського палацу вперше прокоментували, як насправді почувається принцеса після операції.

А також у палаці розповіли про "онкологію Кейт Міддлтон" і заявили, що принцеса почувається добре.

Читайте більше про королівську сім'ю:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти