StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Копія мама: Маша Єфросиніна показала дорослу дочку

17 лютого 2023, 17:38оновлено 18 лютого 2023, 10:18
Маша Єфросиніна показала в соціальній мережі свою красуню-дочку.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна / instagram.com/mashaefrosinina

Відома українська телеведуча, блогер і світська левиця Маша Єфросиніна поділилася на своїй сторінці в Instagram фотографією своєї дочки Нани, якій виповнилося 19 років.

"Коли люди (все частіше!) дивуються, що у мене є не тільки син, але і дочка, хочеться їм говорити: "Підпишіться на мене, тому що я маю від Нани дозвіл публікувати її фото тільки раз на рік!". І ось сьогодні цей день! Моїй найкрасивішій і розумній дівчинці в світі виповнилося 19 років! За цей рік саме вона не дала мені зійти з розуму, тому що стала опорою абсолютно у всьому. З днем народження, my best girl ever", - написала телеведуча

Багато зірок привітали дочку Маші Єфросиніної з днем народження. Крім того, багато фоловерів і шанувальників зірки відзначили, що вона дуже схожа на свою матір.

"Одне обличчя з мамою. Щасливого і безтурботного життя цій милій дівчині", "ніби на фото ви, тільки фільтр додали", " вперше чую, що є дочка. Знала про синочка. На фото Маша, тільки з фотошопом, дуже крутим до речі. Вона нереально красива дівчинка і впевнена, що така ж розумна, як і мама", - пишуть вони.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна вперше розповіла історію про те, як непросто спочатку складалися стосунки з її теперішнім чоловіком і батьком її дітей Тимуром Хромаєвим. Відвертим спогадом зірка поділилася в новому випуску свого шоу "Дорослі дівчата", яке вона веде зі співачкою Олею Поляковою.

Єфросиніна каже, що познайомилася з Хромаєвим 20 років тому в Ялті. Вони кілька місяців зустрічалися, потім у них стався інтим. І чоловік раптом зник з радарів.

"Мені 22. У нас було кілька місяців такого зустрічання, ми переспали і він зник. Минає місяць. У мене день народження, 25 травня, і в той же день мені вручають премію, була така "чорна перлина". Я на своїй орендованій квартирі, готуюся, сиджу і думаю: чергова Моя премія, черговий мій світський вихід і я одна. Та не хочу я знову йти одна, хочу з'явитися на заході національного масштабу, на той період, з красивим чоловіком під руку", ‒ розповіла телеведуча.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти