StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Колобок або Кривенька качечка: Оля Цибульська впала зі сходів і отримала травму

26 червня 2023, 22:41
1079
Цибульська вже поділилася висновками лікаря щодо її сильного падіння.
Оля Цибульська
Оля Цибульська впала зі сходів / колаж: Главред, фото: instagram.com/cybulskaya

Українська співачка Оля Цибульська потрапила в неприємну пригоду, яку сама пізніше порівняла з мандрами казкових Колобка або Кривенької качечки. Перед шанувальниками вона з'явилася з перев'язаною ногою.

На своїй сторінці в Instagram артистка розповіла, що серйозну травму вона отримала після того, як впала зі сходів. При цьому Цибульська була на високих підборах. На щастя, поблизу виявилася її подруга і співачці швидко надали першу допомогу.

Пізніше лікар заспокоїв зірку - їй дивом вдалося уникнути перелому, проте вона заробила сильне розтягнення зв'язок, через що їй тепер необхідно носити спеціальний бандаж.

відео дня

"Я просто впала. Впала зі сходів на своїх величезних високих підборах. Було дуже боляче. Дякувати Богу, у мене є друзі. Ми дорогою зателефонували моїй подрузі. Вона знайшла мені терміново лікаря Сергія, який виїхав у вихідний день, зробив мені рентген. Слава Богу, там немає жодної тріщини, жодного перелому. Але розтягнення зв'язок – це боляче. Я ніколи не знала цього", - поскаржилася Оля Цибульська.

Оля Цибульська
Оля Цибульська впала зі сходів / колаж: Главред, фото: instagram.com/cybulskaya

Раніше в невиліковній хворобі зізналася австралійська співачка sia-артистка страждає розладом нервової системи аутистичного спектру. Грунтуючись на власному досвіді вона навіть зняла фільм "Музика", який був номінований на Золотий глобус.

Також про проблеми зі здоров'ям у Віктора Павлика повідомила його дружина і концертний директор Катерина Репяхова. Стара травма артиста дала про себе знати, і тепер йому необхідно складне лікування.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти