StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Коли настане день, закінчиться війна": Ілона Гвоздьова знову стане нареченою

27 квітня 2022, 22:09
Танцівниця готується дати обітницю перед Богом.
'Коли настане день, закінчиться війна': Ілона Гвоздьова знову стане нареченою
Ілона Гвоздьова обвінчається з чоловіком після війни / instagram.com/ilonagvozdeva

Українська танцівниця і хореограф Ілона Гвоздьова влітку відзначатиме з чоловіком бляшане (макове) весілля - 8 років у шлюбі. До весілля вона з Іваном Хомячуком була знайома 6 років.

Зараз війна розділила сім'ю - Гвоздьова з дітьми виїхала до Риму, а її чоловік служить в Київській територіальній обороні. Втім, пара вже будує плани на майбутнє - після війни сім'ю танцівниці чекає дещо особливе.

В інтерв'ю для Зіркового шляху Гвоздьова розповіла, як змінилися її цінності за час війни. Артистка зізналася, що стала більш дбайливо і шанобливо ставиться до життя - свого та своїх близьких.

відео дня

Матеріальне, незважаючи на те, що ра**исти знищили її сімейний будинок під Києвом і розстріляли улюблену машину чоловіка, до списку важливих для неї речей, хореограф не включила.

Зате зазначила, що значення сім'ї в її житті стало ще більше, і скоро їх пару чекає новий етап відносин. "На сьогоднішній день, найдорожче, і це назавжди так залишиться, це життя. По-друге, це, авжеж, сімейні стосунки, і ми вже з моїм чоловіком обговорили, що коли ми повернемося, ми обов'язково з ним обвінчаємося. Я думаю, настала така мить, якщо ми це переживемо, це буде дуже доречно",- розповіла Ілона Гвоздьова.

читайте такожЛюбов під час війни: Даша Астаф'єва розповіла про новий роман після розриву з Кімом

Раніше переможець шоу Голос країни Роман Сасанчин з мамою своєї дочки і дружиною Іванною також оголосили про наміри повінчатися після війни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти