StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Клоун-пропагандист Джигурда зачитав вірші в окупованій Волновасі

30 березня 2023, 12:47
"Патріоту" Джигурді російські окупанти подарували справжню гранату, зі словами - "у нас цього добра повно". На що ненормальний актор прочитав вірш.
Микита Джигурда
Микита Джигурда / instagram.com/instadzhigurda

Російський пропагандист, який славиться своїми низькими жартами дружбою з алкашкою-балериною Анастасією Волочковою Микита Джигурда приїхав до тимчасово окупованої Волновахи, щоб почитати патріотичні віршики.

"Патріоту" російські окупанти подарували справжню гранату, зі словами - "у нас цього добра повно". На що звихнувся актор прочитав вірш:

"Роби добро, роби красиво, а то вдарить (неценз.) російська сила", - каже Джигурда.

"Незадоволений російський клоун Микита Джигурда, який народився в Києві, на руїнах Волновахи прочитав вірші про те, що нібито "ми - російська імперія". За що від окупантів він отримав гранату в подарунок", - повідомляє Главред.

Хворий на всю свою волохату голову Джигурда, який народився в Києві, прочитав вірші про те, як "росіяни, як ракову пухлину безжально і жорстко вирізають нацизм".

Нагадаємо, раніше російська балерина Анастасія Волочкова і актор Микита Джигурда стали об'єктом насмішок в мережі.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відео, на якому одіозний актор облизував їй спину, одягаючи її перед виступом.

"Перед початком! Джигурда допомагає одягнути пачку", - підписала відео Волочкова.

Крім того, раніше російська балерина Анастасія Волочкова показала одну з кімнат у своєму будинку, чим викликала огиду у шанувальників.

Також ми писали, що російська балерина Анастасія Волочкова і актор Микита Джигурда з'явилися на публіці разом. Балерина повідомила, що стала секундантом Микити Джигурди, але її зовнішній вигляд підняли на сміх її ж підписники.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти