StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кліп Just Fly Макса Барських зі справжнім літаком набрав більше 3 мільйонів переглядів

22 серпня 2021, 18:47
Макс Барських заявив, що починає новий етап музичної прем'єри з піснею Just Fly і новим кліпом до неї.
Макс Барських
Макс Барських-Just Fly / прес-служба

20 серпня на офіційному YouTube-каналі Макса Барських відбулася довгоочікувана прем'єра синглу Just Fly - головного треку майбутнього альбому Барських. Саме з ним співак кардинально змінює музичний хід подій.

"Я кидаю виклик сучасним трендам. На мій погляд, в них багато темного і однотипного. Давно зловив себе на думці, що перестав слухати те, що популярно. Сьогодні мене заворожує Музика 50-х - ця епоха і стала лейтмотивом Just Fly - своєрідною мантрою гарного настрою. Кожен звук в ній створений для того, щоб стимулювати ендорфіни і налаштовувати слухача на політ фантазії, - коментує Макс. - Just Fly - це перша ластівка з майбутнього альбому, над яким я працюю з Віталієм Телезіним. Ми ретельно збираємо кожен звук в єдину атмосферу",- пообіцяв Барських.читайте такожБеz Обмежень представила сингл і кліп ЛітоКамон зі свого нового альбому

Just Fly - це мюзикл в стилі 1950-х, в якому кожен кадр і яскрава деталь нагадують про золотий вік Голлівуду. За словами Макса, його новий персонаж максимально наближений до того, як він сам відчуває життя.

Знімальний процес над новою відео роботою проходив в одному з терміналів аеропорту "Борисполя", задіяний протягом тижня - безпрецедентний випадок в історії аеропорту. У зйомках ключової сцени кліпу було задіяно 20 одиниць спецтранспорту, в тому числі п'ять сучасних пасажирських літаків, включаючи Boeing 737-800.

Головну жіночу роль у кліпі виконала модель Катрін Барк.

"Ми довго шукали героїню для нашого кліпу, так як в головній ролі я хотів бачити дівчину в стилі фільмів Вуді Алена. Разом з Катею ми репетирували більше двох тижнів. Я шалено радий нашому вибору, так як на екрані ви побачите справжню синергію!",- заявив артист.

Макс Барських-Just Fly
Макс Барських-Just Fly / прес-служба

"Just Fly - наше улюблене дітище, в якому ми поєднали 50-ті і нові тенденції. Кожна деталь в ньому створена з великою любов'ю. Слухачі Макса по всьому світу вже давно просили англомовний сингл - і ми підготували для них особливе видовище від самого серця", - заявив Алан Бадоєв.

Кліп вийшов на Ютубі 20 серпня, і до дня 22 серпня успішно зібрав більше 3 мільйонів переглядів і сотні коментарів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти