StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кіркоров на день народження сина побажав йому миру

30 червня 2022, 16:37
На честь іменинника салют в Москві було чути чи не половині міста.
Кіркоров на день народження сина побажав йому миру
День народження сина Кіркорова / Instagram / Кіркоров

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримав військове вторгнення Росії в Україну, з розмахом відзначив день народження свого сина Мартіна.

Крім того, що салют в Москві було чути чи не половині міста, Кіркоров влаштував своєму синові церемонію загадування бажань. Зокрема, він побажав своєму синові те, що "він як головний іменинник сам собі забажає". А також заговорив про мир, очевидно маючи на увазі війну Росії в Україні.

"Перш за все, це щоб був мир. Щоб всі почули один одного, і щоб любов до ближнього перемогла", - побажав Кіркоров своєму синові.

відео дня

Він також побажав своєму синові здоров'я дідусеві, Бедросу Кіркорову, який нещодавно відзначив 90 років і переніс напад серцевої недостатності.

Кіркоров підкреслив, що ювіляр святкує свій день народження "в Москві, на своїй батьківщині".

Нагадаємо, раніше українська співачка Ані Лорак, яка відсиджується в Росії і показово мовчить про те, що РФ напала на Україну і творить тут справжній геноцид, не упускає можливості розважитися. Так, за інформацією російського видання Стар хіт, співачка засвітилася на вечірці, присвяченій старшому синові Філіпа Кіркорова, який нещодавно став на захист свого друга Максима Галкіна і його дружини Алли Пугачової.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти