StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кейт Міддлтон емоційно висловилася про принцесу Діану та її обручку

30 квітня 2023, 17:33
Кетрін Уельська здивувала шанувальників раптовою відвертістю про покійну матір свого чоловіка.
Принцеса Кетрін Уельська, Принцеса Діана
Кетрін Уельська розповіла, що думає про принцесу Діану / instagram.com/princeandprincessofwales, ua.depositphotos.com

Кетрін, принцеса Уельська, завжди була дуже стриманою у висловлюваннях про свою свекруху, покійну леді Діану. Нещодавно принцеса чи не вперше обговорила Королеву людських сердець під час свого візиту до Південного Уельсу.

Так, спілкуючись з народом, Кейт Міддлтон запитали про її обручку, яка, як відомо, раніше належала матері її чоловіка. Тоді принцеса повідомила, що при заручинах прикраса сіла, як влита - розмір її пальця збігся з розміром леді Ді. "Вона (обручка - прим. редактора) дуже особлива. Для мене велика честь носити її", - цитує Міддлтон видання New York Post.

"На жаль, я ніколи її не зустрічала", - продовжила вона, згадуючи принцесу Діану. Коли леді Ді розбилася в трагічній аварії, принцесі Кетрін було 15 років.

Втім, нинішня принцеса Уельська (Діана також носила цей титул, поки була одружена з Чарльзом III - прим. редактора) висловила тверде переконання, що з Діани Спенсер вийшла б "чудова бабуся", і що сама Кетрін, незважаючи на те, що не була знайома з нею особисто, "сумує за нею кожен день".

Дивіться репортаж про те, чому Принцеса Діана навіть через 25 років після смерті залишається королевою людських сердець:

Раніше принцеса Кетрін в якості подарунка отримала від короля Чарльза III новий титул, який раніше носив його старший син. Також аналогічний подарунок заробила і королева-консорт Камілла.

Також стало відомо, за що Кейт Міддлтон заслужила репутацію гордячки - близьке оточення принцеси стверджує, що її "королівські замашки" давно викликають подив.

Інші новини про принцесу Діану:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти