StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Кожен із нас зробив свій вибір": Подкопаєва розповіла, як спілкується з кумою-зрадницею Ані Лорак

7 червня 2022, 22:03
Співачку і гімнастку пов'язує багаторічна дружба.
'Кожен із нас зробив свій вибір': Подкопаєва розповіла, як спілкується з кумою-зрадницею Ані Лорак
Лілія Подкопаєва розповіла, чи спілкується з Ані Лорак / instagram.com/podkopayeva_official

Українська гімнастка та заслужений майстер спорту України Лілія Подкопаєва вже багато років проживає в США, проте завжди мала чітку проукраїнську позицію.

З початком повномасштабної війни спортсменка веде активну волонтерську діяльність, збирає кошти для ЗСУ та постраждалих від російської військової агресії.

Також Подкопаєва використовує свій вплив у світі спорту та медіапросторі. Нещодавно вона взяла участь у благодійному концерті, який відбувався в Нью-Йорку на Таймс-сквері. За лаштунками заходу, гімнастка дала невелике інтерв'ю українській журналістці Марічці Падалко.

Зокрема Лілія Подкопаєва розповіла, які зараз стосунки між нею та опальною Ані Лорак, яка ігнорує війну в Україні. "Маски знято. Кожен із нас зробив свій вибір. Її позиція всім відома. Ми з нею не спілкуємось", - коротко відповіла гімнастка.

Ані Лорак і спортсменка раніше були близькими подругами. Співачка була у Подкопаєвої свідком на першому весіллі, а також є хрещеною її старшої дочки, названої Кароліною на честь Лорак.

читайте такожУ Росії вимагають скасувати концерти двох виконавців через позицію по Україні

Раніше українська модель, ведуча і волонтерка Катя Осадча розповіла, хто порадив Ані Лорак мовчати про війну в Україні заради збереження кар'єри в РФ.

Співачка Оля Цибульська також розповіла про найбільший камінг-аут українського шоу-бізнесу, який стався завдяки війні в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти