StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кардаш'ян на унітазі: у мережу злили незручне фото селебріті

19 квітня 2024, 13:01
Чоловік селебріті Кортні Кардаш'ян виклав фото своєї дружини на унітазі.
Чоловік Кардаш'ян пожартував над своєю дружиною
Чоловік Кардаш'ян пожартував над своєю дружиною / Колаж Главред, фото Instagram/travisbarker

Американський музикант Тревіс Баркер відсвяткував 45-річчя дружини Кортні Кардаш'ян, поділившись фотографією, на якій вона сидить у туалеті.

Ця фотографія стала грандіозним вибухом в Instagram. Його 8,7 млн підписників з радістю зустріли цей пост. "З Днем Народження мою прекрасну дружину, другу половинку і найкращого друга навіки. Я люблю тебе, я люблю наше спільне життя. Дякую за те, що ти найчудовіша дружина, про яку тільки можна мріяти. За довгі роки спільних пригод", - написав він.

"Це справжнє кохання", - написала одна людина в коментарі, а інша додала: "Ммфауууу, тобі не обов'язково було чинити з нею так, але я радий, що ти це зробив", - жартують шанувальники.

відео дня
Кортні Кардаш'ян показала найпотаємніше
Кортні Кардаш'ян показала найпотаємніше / Скриншот Instagram/travisbarker

Привітання Баркера, звичайно ж, включало й інші знімки його дружини. Вони показують, як Кардаш'ян відпочиває в ліжку, у приватному літаку або на човні з Баркером.

Хто така Кім Кардаш'ян

Кім Кардаш'ян - американська зірка реаліті-шоу, актриса, підприємець. Світової популярності набула після виходу популярного реаліті-шоу "Сімейство Кардаш'ян", пише Вікіпедія.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян поділилася серією нових знімків зі своєї майбутньої колекції купальників, в якій представлено безліч дизайнів зі зміїними принтами, а також яскраві кольори.

Нагадаємо, раніше Кардаш'ян потрапила в скандал. Зокрема, вона отримала негативну реакцію за те, що виставила "брудну" сумку Hermès Birkin на сімейному сайті перепродажу під назвою Kardashian Kloset.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти