StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Каменських розповіла, чому не повертається Потап

27 серпня 2022, 22:49
Співачка розповіла, що робила в Іспанії, а також поділилася, коли повернеться Потап.
Настя Каменських
Настя Каменських / Скріншот YouTube

Українська співачка Настя Каменських, яка за кілька днів до початку військового вторгнення Росії в Україну виїхала разом з чоловіком Потапом в Іспанію, нещодавно повернулася в Україну і дала інтерв'ю програмі "Все Буде добре".

За словами співачки, не потрібно думати, що тим, хто залишився за кордоном, легше. "Чомусь такий наратив, що той, хто там, йому легше, а той, хто тут, тут йому важче. Це неправда. Тому що війна у кожного українця. Я вдихнула, затримала дихання для того, щоб працювати. Наша сім'я завдяки благодійним концертам змогла зібрати 75 мільйонів гривень, і ми будемо продовжувати", - додала вона.

відео дня

На питання про те, чому не приїжджає Потап в Україну, Каменських заявила, що у нього паралізувало пів обличчя. "Ми зараз знаходимося в дезадаптації, і зрозуміло, що кожен українець, більшість українців переживають якийсь Травматичний синдром або депресію, або панічні атаки, у кого здоров'я починає сипатися, нервова система просто не витримує",-пояснила вона.

"Льоша теж дуже багато їздить по благодійних концертах, і зараз у нього є кілька проектів, які він просто повинен завершити. І зовсім, зовсім скоро теж з величезним бажанням він приїде додому", - запевнила співачка.

Нагадаємо, раніше українська співачка Настя Каменських одружена з Олексієм 'Потапом' Потапенко з 2019 року. Три роки-невеликий термін, але весь цей час шанувальники гучного дуету очікують почути від кумирів головну новину про вагітність артистки.

Саме подружжя своє особисте життя воліють не коментувати, особливо те, що стосується дитячого питання. Однак будь-яке коливання Каменських у вазі тут же сприймається фанатами, як натяк на швидку появу зоряного малюка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти