StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як виглядає наймолодша внучка актора-путініста Михайла Боярського

29 травня 2023, 18:58
Радянський д'Артаньян показався в жіночій компанії дружини і дітей першого сина.
Михайло Боярський
Михайло Боярський на Дні народження молодшої онуки Олександри / колаж: Главред, фото: imdb.com, instagram.com/boyarskaya.katerina

Пропутінський актор Михайло Боярський має двох дітей. По лінії старшого сина Сергія у нього двоє онучок - Катерина (1998 р.н.) і Олександра (2008 р. н). Молодшій з них днями виповнилося 15 років.

На свято до підлітка прийшов і зовсім не д'Артаньян в пілотці і комічному костюмі-трійці в білу вертикальну смужку. На вечірці він навіть штовхнув тост: "З днем народження, моя дорогенька, улюблена онука! Красуня, чарівність моя і радість! Ура!"

Кадрами сімейного торжества на своїй сторінці в Instagram поділилася старша онука Боярського Катерина. Вона також опублікувала, як зараз виглядає її 15-річна сестра.

відео дня

Катерина Боярська показала фото, на якому позує з іменинницею (з букетом троянд в руках - прим. редактора), бабусею і дідусем. Варто відзначити, що Олександра виглядає набагато старше свого віку.

Старша онука Боярського явно намагалася ретушувати знімок, але по актору-путіністу, який в цьому році завершив свою кар'єру через вік і за станом здоров'я, видно, що він помітно "поплив".

Михайло Боярський з дружиною і онуками
Михайло Боярський з дружиною і онуками / instagram.com/boyarskaya.katerina

Раніше солістка гурту KAZKA і тренер 12 сезону шоу Голос країни Олександра Зарицька повідомила про свої заручини - показала обручку і ніжні фотографії з нареченим.

З каблучкою на безіменному пальці засвітилася і старша дочка української співачки Олі Полякової Маша Полякова, яка живе самостійним життям в Англії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти