StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як онук зі старезним дідом: молодиця путінста Петросяна показала обличчя сина

3 січня 2024, 13:54
74120
Маленький Ваган з'явився на світ, коли його кровожерному татусеві було 74 роки.
Тетяна Брухунова та Євген Петросян з сином
Тетяна Брухунова показала, як виглядає її син від Євгена Петросяна / колаж: Главред, фото: instagram.com/bruhunova

Молода дружина путініста-гумориста Євгенія Петросяна Тетяна Брухунова, яка молодша за старого клоуна на цілих 44 роки, в 2020 році народила йому сина Вагана (до слова, в тому ж році у Петросяна з'явився правнук). Обличчя хлопчика його батьки довгий час приховували.

Тепер же Ваган, якому в березні виповниться 4 роки, став новим аксесуаром для мами-модниці - Брухунова, яка регулярно нагадує всім про те, що не бажає публічності, але відчайдушно полює за визнанням в якості ікони стилю, показує фотографії сина значно частіше, ніж зоряного чоловіка.

Однак напередодні Нового року дивне сімейство з'явилося на знімку в повному складі. Тетяна в Instagram опублікувала кадр, знятий біля басейну, на якому путініст, його дружина та син весело посміхаються.

відео дня

Негативні коментарі до фотографії Тетяна Брухунова ретельно видаляє, але це аж ніяк не скасовує той факт, що на загальному знімку ще більше помітно, яка колосальна прірва лежить між нею та її літнім фанатом війни і вбивств мирних жителів.

Тетяна Брухунова та Євген Петросян з сином
Тетяна Брухунова показала, як виглядає її син від Євгена Петросяна / instagram.com/bruhunova

Раніше стало відомо, що у сім'ї у зрадників Марченко і Медведчука народилася ще одна дитина. У мережі з'явилися перший знімки з новонародженим.

Також співачка і телеведуча українського походження Регіна Тодоренко, яка живе в рф і мовчить про війну в Україні, показала обличчя молодшого сина. Зовнішність хлопчика стали бурхливо обговорювати в соціальних мережах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти