StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Якось намагаюсь жити": відомий хореограф зізнався в багатомільйонних боргах

12 вересня 2024, 20:33
1552
Амадор Лопес розповів, на які кошти він живе зараз.
Амадор Лопес
Амадор Лопес новини - Амадор Лопес назвав захмарну суму боргів / колаж: Главред, фото: instagram.com/amadorlopez_rumberos

Україно-венесуельський співак і хореограф Амадор Лопес будує своє краще життя в Україні. Тут він має непогане житло, за яке йому вже вдалося виплатити кредит.

На жаль, артист має ще розібратися з боргом у розмірі 2.5 мільйона гривень. Таку величезну суму він озвучив в інтерв'ю Славі Дьоміну.

"У мене з найбільших боргів залишилося три. Але я виплачую, як можу. Це близько 2,5 млн грн. Будинок уже сплатив, у мене залишилися деякі незакриті питання. З будинком усе, слава Богу, добре. Якось зараз намагаюся жити. Я навіть нещодавно телефонував директорові та просив позичити 300 дол., щоб заплатити за електропостачання. Якось так живу. Сьогодні є, а завтра нема", - каже Лопес.

відео дня

Утім, до грошей він ставиться легко. Усе, що він має зараз, він витрачає на життя, борги, допомогу родині та ЗСУ. "Зараз я заробляю. Я викладаю танці. Так, щоб постійно (заробляю щомісяця – прим. ред.), то півтори тисячі доларів. Я не відкладаю. Навіть якщо щось залишається, то я доначу. І мамі допомагаю", - зазначає безжурний танцюрист.

Хто такий Амадор Лопес?

Амадор Хосе Лопес Родрігес - україно-венесуельський фехтувальник, хореограф і співак. Виконує пісні в стилях поп і техно, реп і реггі. У 2006 створив студію латиноамериканських танців у Києві та шоу-балет "Rumbero's", який працював із відомими зірками естради України. Співпрацював із шоу "Танці з зірками", "Танцюю для Тебе", Майданс-2 і "Фабрика зірок", повідомляє Вікіпедія. У лютому 2022 року став громадянином України.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак Parfeniuk розповів, як перший продюсер погрожував йому бойовою гранатою. Молодий артист зазначив, що тоді безоглядно довіряв цій людині і був сильно здивований його метаморфозами.

Також Позитив зізнався, що в нього є сестра-близнючка. Олексій Завгородній розкрив подробиці про близьку людину, яку намагається тримати подалі від сторонніх очей.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти