StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як на обкладинці Vogue: Дмитро Гордон знявся з Аллою Пугачовою в Києві

4 лютого 2024, 17:24
Незвичайний чорно-білий кадр з'явився в блозі журналіста.
Дмитрий Гордон, Алла Пугачева
Дмитро Гордон показав рідкісне фото Алли Пугачової / колаж: Главред, фото: instagram.com/gordondmytro, instagram.com/alla_orfey

Український журналіст Дмитро Гордон за свою кар'єру встиг взяти інтерв'ю у багатьох артистів, політиків і громадських діячів. До їх числа увійшло і знайомство зі співачкою Аллою Пугачовою.

Мало хто знає, але Гордон, будучи ще зовсім молодим, мав щастя поспілкуватися з Примадонною не де-небудь, а в столиці України. У своєму блозі в Instagram він поділився рідкісним архівним кадром, знятим у Києві у 1989 році, коли Пугачовій було лише 40, а самому журналісту - 22.

На чорно-білому фото співачка позує в стильному образі за останньою модою того часу - темний светр з білим комірцем, кардиган, прикрашений намистинами, укорочені джинси-банани, світлі шкарпетки і темні туфлі-човники на невисоких підборах. Очі артистка приховала за великими сонцезахисними окулярами - цей аксесуар невідривно слідує за нею і сьогодні.

відео дня

У коментарях усі залишилися в захваті від такого кадру: незвично бачити Гордона з буйною шевелюрою, а молода Примадонна - просто яскрава кокетка, від якої не відвести очей.

Дмитрий Гордон, Алла Пугачева
Дмитро Гордон показав рідкісне фото Алли Пугачової / instagram.com/gordondmytro

Раніше актор-путініст, виконавець ролі Шерлока Холмса Василь Ліванов різко наїхав на Пугачову з Галкіним, назвавши артистів непристойними словами за їхнє рішення покинути країну-окупанта.

Утім Примадонні вистачає мудрості та почуття гумору захистити свою сім'ю. Співачка висміяла своїх хейтерів у рф, яким не дає спокою її висловлювання про рабів і холопів.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти