Як худнути і не гладшати - поради від української моделі

4 лютого 2021, 11:38
Українська модель і учасниця Супер Топ-моделі по-українськи Юлія Дихан розкрила пару секретів, як зробити так, щоб не гладшати знову після схуднення.
Юлія Дихан
Юлія Дихан / Новий канал

Боротьба із зайвою вагою - процес, який може тривати вічність. Варто тільки почати радіти, що кілограми пішли, як на їх місце тут же повертаються нові.

Як закінчити ходіння по колу, повідомила прес-службі Нового каналу учасниця модельного реаліті Топ-модель по-українськи Юлія Дихан.

"Схуднути так, щоб вага не повернувся, можна тільки при правильному харчуванні і кардіо-навантаженнях. Без всяких допоміжних чаїв, таблеток та іншого, - зазначила випускниця модельного реаліті Нового каналу.

відео дня

Вона порадила підраховувати калорії, і стежити за балансом білків, жирів і вуглеводів.

Коли я худну, "роблю" дефіцит калорій, адже вагу ми набираємо саме від їх надлишку. Також рахую кількість білків, жирів і вуглеводів.

Якщо хочете схуднути без шкоди для організму — запасіться терпінням і не впадайте у відчай, якщо кілька перших місяців стрілка вагів не зрушиться з місця.

Правильне схуднення - не справа одного дня.

Юлія Дихан
Юлія Дихан / Новий канал

"Хочу відзначити, що зайва вага буде йти дуже повільно, бо організму потрібен час на перенастроювання. Якщо у вас багато зайвого жирочка, то він буде йти швидше. Коли скинете зайве, худнути буде важче - підкреслила Юлія. - Запам'ятайте це і не турбуйтеся, якщо процес буде довгим! Мій організм перебудовувався більше двох місяців - тільки після цього я почала помічати результати".

Нагадаємо, дієтолог "знищила" міфи, які заважають схуднути.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти