StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Jerry Heil відповіла, чи готова взяти участь у шоу "Холостячка"

30 січня 2023, 14:08
Як каже поп-співачка Jerry Heil, під час навчання в США вона ходила на побачення з іноземцями, але їй такі зустрічі не сподобалися.
Джеррі Хейл, кільця
Jerry Heil відповіла, чи готова взяти участь у шоу "Холостячка" / колаж фото https://ua.depositphotos.com і УНІАН

Відома українська попспівачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) розповіла, що її особисте і сексуальне життя не рясніє подіями. І що вона навіть обмірковує ідею взяти участь у популярному реаліті-шоу "Холостячка". Про це дівчина розповіла для проекту "Як ти?".

Виконавиця зізналася, що дійсно не проти взяти участь у проекті. Її, зокрема, зацікавив останній сезон "Холостяка" (в якому брав участь Комерсант з США Алекс Топольський).

"Я дуже хотіла дійсно взяти участь. Я останній сезон з усіма дивлюся, мені цікаво", – зізналася співачка.

Крім того, каже Яна, під час навчання в США вона ходила на побачення з іноземцями, але їй не сподобалося.

Цікавого, що ще пару років тому Jerry Heil не цікавилася реаліті-шоу "Холостячка" і участю в ньому.

"Це була б перша незаймана холостячка-сироїд, яка молиться перед їжею і відмовляється від побачень, тому що у неї релізи. А уявляєте, якби я в кінці ще заміж вийшла?", - говорила дівчина.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що пізніше поп-співачка Jerry Heil разом з Лесею Нікітюк виконали гумористичну пісню дуетом ‒ за мотивами інтернет-мема про росіянку, яка не хотіла їхати з анексованого Росією Криму.

"Душевно, по-домашньому. Цілий день позавчора носила в собі ідею, що варто зробити який-небудь трек з цього відео. Ніяк не могла прийняти, що якось радісно від цих подій. Тому що це не наш менталітет - писати коменти "так вам і треба" і радіти, коли комусь погано. Але від відчуття справедливості все тремтіло. І тут вночі мені пише Леся Нікітюк - з тією ж ідеєю! Це була доля", ‒ написала Jerry Heil.

Пізніше Jerry Heil випустила новий трек з модною аранжуванням під назвою "Козацькому роду". Вона заспівала про знаменитих українських козаків і окремо згадала Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти