StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відомий російський співак назвав Путіна "кривавим Гітлером"

22 серпня 2022, 19:45
Олексій Лебединський розповів, що зараз у Харкові залишаються його друзі, які щодня ховаються від ракет і втрачають близьких - через путінських вояків.
Путін, Лебединський
Відомий російський співак назвав Путіна "кривавим Гітлером"/ скріншоти з відео, https://ua.depositphotos.com/

Відомий російський музикант-опозиціонер Олексій Лебединський (більш відомий як "Професор"), зірка попмузики 90-х, написав пост в Facebook, в якому зізнався в любові до Харкова і в ненависті ‒ до диктатора Путіна.

"І з самого дитинства, щоліта, по дорозі з Пітера в Новоросійськ до родичів і назад я так чекав саме зупинки поїзда в Харкові – там була найдовша зупинка, цілу годину, і тітоньки продавали самі вкусняшки на пероні – малосольні огірочки, гарячу варену картоплю з маслом і кропом, млинці і деруни, смажену курку, мариновані помідори, найсвіжіший хліб і багато ще всякого смачного. Мама завжди дозволяла витратити пару рублів на цей бенкет. Одне з чудових спогадів дитинства", - написав музикант.

Він розповів, що зараз у Харкові залишаються його друзі, які щодня ховаються від ракет і втрачають близьких, а також спостерігають, як руйнуються і горять їхні будинки.

"[Харків у вогні ‒ Главред] З вини сплячого, що виріс зі мною в одному місті, на одному Василівському острові. Скільки разів я його бачив, але ніхто не міг сказати мені, що це майбутній кривавий Гітлер, який через багато років влаштує пекло для близьких мені людей. Та й не повірив би. Він навіть здавався набагато миліше, ніж більшість з тих, кого доводилося бачити по роботі – чинуші-злодюги, бандоси-вбивці, шахраї самого різного крою. Ну так і є - справжні монстри сидять в тих людях, від яких ми і не чекаємо нічого подібного", ‒ говорить Лебединський.

Нагадаємо, раніше відома російська співачка, яка була в журі українського проекту "Х-фактор" Ірина Дубцова, відкрито підтримала військове вторгнення Росії в Україну, з усіма витікаючими наслідками, смертями і насильством щодо мирних українських громадян.

Вона в точності повторює кремлівські наративи: Дубцова вважає війну єдино можливим способом вирішення "українського конфлікту і захисту населення Донбасу і всіх росіян в Україні".

Інші новини:

Дивіться онлайн Новини Харкова

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти