StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Путін-сміливець": Кончаловський підтримав війну, ставши черговим посіпакою диктатора

17 серпня 2022, 12:29оновлено 17 серпня 2022, 15:18
6834
Режисер висловився з приводу військового нападу Росії на Україну.
Андрій Кончаловський
Андрій Кончаловський підтримує убивства мирних українців/ дізнайся все

Російський режисер Андрій Кончаловський, який дав інтерв'ю російському виданню "Аргументи і факти" вирішив вислужитися перед кривавим диктатором Путіним, який розв'язав війну в Україні, і на питання про міжнародні кінофестивалі, які тепер не світять росіянам, раптом став нахвалювати Путіна.

На його думку, "якщо і є особистість в сьогоднішній політиці, то це президент Путін".

"Він не озирається, він діє трохи інакше. Відведу розмову трохи в сторону - ви не пробували підрахувати, чи багато в світі за останні 60 років знайшлося сміливців, які наважилися спробувати покласти край пануванню американського долара? Першим це спробував зробити президент США Кеннеді. Його вбили. Потім спробу зробив Де Голль. І отримав повстання студентів у Франції і замахи на нього в Північній Африці. Потім були Саддам Хусейн і Муамар Каддафі — головні вороги американського диктату в глобальному пейзажі. Сьогодні Путін очолив боротьбу з головним світовим злом", - марить літній режисер.

відео дня

На його думку, Путін, який вбиває мирних жителів України, "ризикує життям і демонструє абсолютно героїчну відвагу". Принаймні, режисер абсолютно правий у тому, що диктатор таки ризикує життям, розв'язуючи війну в суверенній і незалежній державі.

Нагадаємо, раніше відома російська співачка, яка була в журі українського проекту "Х-фактор" Ірина Дубцова, відкрито підтримала військове вторгнення Росії в Україну, з усіма витікаючими наслідками, смертями і насильством щодо мирних українських громадян.

Вона в точності повторює кремлівські наративи: Дубцова вважає війну єдино можливим способом вирішення "українського конфлікту і захисту населення Донбасу і всіх росіян в Україні".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти