StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Фагот жорстко висловився про зірок, які "перевзулися": "Не може бути нюансів"

17 січня 2024, 20:55
Вокаліст легендарних ТНМК висловив жорстку позицію щодо тих, хто створював і створює контент російською мовою.
Олег Михайлюта, Фагот
Фагот розповів, чому зараз не дуже довіряє зіркам, які "перевзулися" після початку повномасштабної війни / колаж: Главред, фото: instagram.com/fahot

Український співак, музикант і вокаліст гурту ТНМК Олег 'Фагот' Михайлюта поділяє насторожено-негативне ставлення багатьох українців до зірок, які "перевзулися" - будували кар'єру в країні-окупанті, а під час повномасштабної війни в Україні раптово знайшли свою національну ідентичність.

Багато українських музикантів сьогодні також записують надихаючий патріотичний контент і демонстративно відмовляються від колишніх творінь мовою країни на болотах. Інші продовжують виконувати свої хіти і створювати нові російською. І для тих, і для інших в інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН.uа "Наодинці" Фагот висловив досить однозначну і категоричну думку: людська недовіра - це нормально, а якість переконань тих, хто "перевзувся" має пройти випробування часом.

"Я розумію, що деякі зараз "перевзулися". Це нормально, що люди усвідомлюють, що робили щось там не так. Якщо вони згодом знову почнуть робити російськомовний контент, тоді ми зрозуміємо, що вони тимчасово "перевзулися", і вони ті самі "ждуни", які між крапельками, що називається. ... Якщо ти робиш пісню російською мовою, ти робиш внесок у російську культуру. Якщо зараз, після того, що ми вже всі усвідомили, ти продовжуєш робити внесок у російську культуру, то ти хто? Ти – ворог України! Тут не може бути нюансів", - переконаний Михайлюта.

відео дня

Більш м'яко музикант ставиться до російськомовних українців. Особливо це стосується наших героїчних захисників. "Вони військові. Вони намагаються жертвувати своїм життям заради нашої спільної ідеї. Це просто нонсенс вимагати від них щось. Але, якщо говорити про публічних людей, до співаків, тут вже інший підхід", - говорить Фагот.

Раніше зірка українських серіалів Катерина Тишкевич розповіла, як потрапила з психіатричної лікарні в реанімацію та чому у неї став розвиватися сепсис.

Також український співак і музичний продюсер Потап зухвало прокоментував свої "зашквари". Він вступив у діалог з підписницею, яка його розкритикувала.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти