StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Змучена Чехова розповіла про боротьбу з хворобою

18 жовтня 2022, 18:13
Анфіса Чехова подумала, що у неї стався інфаркт, але не стала звертатися в лікарню.
Анфіса Чехова
Змучена Чехова розповіла про боротьбу з хворобою / скріншот

Російська ведуча і співачка Анфіса Чехова зізналася, що останні 16 років мучиться від важкої хвороби.

Перший напад стався у зірки, коли їй було 24 роки. Тоді телеведуча лежала в ліжку, як раптом їй стало дуже погано: швидко Забилося серце, здавило груди, з'явилися болі, нудота і слабкість, расскзала Чехова на своїй сторінці в Instagram.

"Закриваю очі і ніби провалююся в непритомність! Голова паморочиться, ноги ватяні, повітря не вистачає! Мене охопив жах", - згадала Анфіса в соцмережі.

відео дня

Чехова подумала, що у неї стався інфаркт, але не стала звертатися в лікарню. Однак, коли напади почали повторюватися, вона все ж записалася до лікаря.

"Вони траплялися в метро, через що я перестала в нього спускатися, вдома в ліжку, на вулиці, та де завгодно", - розповіла зірка.

В результаті у Чехової діагностували вегетосудинну дистонію і панічні атаки. Вона пропила курс препаратів, а також зайнялася духовними практиками, завдяки яким навчилася тримати хворобу під контролем.

Нагадаємо, раніше екс-солістка групи Artik&Asti, киянка Анна Асті, яка мовчить про напад Росії на Україну і продовжує співати, постала в новому образі. Однак багато хто помітив дивовижну схожість зі Світланою Лободою, яка активно підтримує Україну і повернулася в свою країну.

Також ми писали, що популярний в терористичній Росії співак-пропагандист, який виступає під псевдонімом Шаман, записав чергову ура-патріотичну пісню, яка закликає добровільно з'явитися у військкомат, щоб відправитися на війну вбивати мирних українців.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти