StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Через важку хворобу помер відомий український актор

1 квітня 2023, 16:16
Євген Бубер боровся з важким захворюванням, яке, на жаль, не зміг побороти.
Євген Бубар
Євген Бубер / Фото Facebook

В Україні стало відомо про те, що помер український актор Євген Бубер.

Трагічною новиною поділилася співробітниця театру Світлана Бондар на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

"На цьому фото він поважний пан, хоч завжди був вічним юнаком! Тепер уже ти в Садах небесних будеш розважати і радувати всіх (там хороша компанія зібралася), а ми будемо тут нудьгувати і згадувати тебе, а твоє світло, яке Ти так щиро дарував, ще довго буде гріти і висвітлювати наше буття", - написала вона.

Відзначимо, що причиною смерті актора став рак плеври легенів. Ще в січні 2022 року театр, в якому працював артист, оголосив про збір коштів на його лікування.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на 92-му році життя померла легендарна українська гімнастка, заслужений тренер України Альбіна Дерюгіна.

"З сумом повідомляємо, що на 92-му році життя зупинилося серце легенди світової художньої гімнастики, Героя України, члена виконкому НОК України, Заслуженого тренера України Альбіни Миколаївни Дерюгіної", - йдеться в повідомленні НОК України.

Як повідомляв Главред, український композитор, мультиінструменталіст, режисер, поет і фахівець з акустичних і візуальних технологій Сергій Круценко помер у 55 років.

Нагадаємо, у кривавій боротьбі за свободу і незалежність України загинув чемпіон Європи з боксу серед молоді Максим Галінічев. Життя захисника обірвалося 10 березня в боях в місті Червонопопівка в Луганській області.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти