StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Травесті-діва Монро жорстко відповіла на питання про особисте життя

15 жовтня 2023, 17:14
7119
Невгамовна Монрітта розповіла, що думає про стандарти, за якими визначають якість життя людини.
Монро
Невгамовна Монро висловилася про відносини / колаж: Главред, фото: instagram.com/monritta

Українська травесті-діва, ведуча і блогер Монро справляє враження вельми відвертої особи. Проте публічний образ не впливає на її рішення подробиці особистого життя залишати при собі.

Втім, багатьом все ж не терпиться дізнатися, як йдуть справи на її любовному фронті. На своїй сторінці в Instagram вона дала досить жорстку відповідь на питання, чи є у неї друга половинка та чи хоче вона створити сім'ю.

Так діва зазначила, що особистість може бути повноцінною незалежно від того, чи перебуває вона у відносинах, які, на її погляд, надмірно романтизують. Також Монро вважає, що пари в більшості своїй створюють через первісні інстинкти - сексуальний потяг та прагнення розмножуватися.

відео дня

"От ми знову романтизуємо відносини, а це ознака незрілої особистості. Не пам'ятаю, звідки ця маячня про половинки. Мабуть, якийсь [надмірно емоційний - неценз.] поет придумав, але людина – це цілісна особистість, яка прагне паруватися. Тобто створювати союзи на базі сексуального потягу і бажанні розмножуватися, відчувати себе в безпеці, турбуватися, захищати і далі по списку ваших потреб", - переконана діва.

Ймовірно, таким чином вона натякає, що її серце вільне, але її такий порядок речей абсолютно влаштовує.

Травесті-діва Монро жорстко відповіла на питання про особисте життя
Невгамовна Монро висловилася про відносини / instagram.com/monritta

Раніше Еліна Світоліна показала перше тренування однорічної дочки на тенісному корті. Єдина донька олімпійської чемпіонки з цікавістю знайомиться зі світом професійного спорту.

Також дружина Вілла Сміта приголомшила фанатів заявою, що сім років тому пішла від нього. Джада Пінкетт-Сміт зізналася, що в їхній родині складні стосунки, з якими вона та актор все ще намагаються розібратися.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти