StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Хотілося померти": нова пасія Налчаджиоглу посварилася з ним у пух і прах

29 травня 2024, 22:45
2690
Анастасія Foxy стає все складніше приховувати проблеми.
Мурат Налчаджиоглу, Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу новини - Анастасія Foxy підігріває чутки про розрив з Муратом Налчаджиоглу / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca, instagram.com/anastasija_foxy2

Турецький бізнесмен і колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу почав зустрічатися з українською моделлю Анастасією Foxy напередодні Нового року-2024. Тоді він був ще одружений на візажистці Лілії Реус.

Стосунки Фоксі та Налчаджиоглу розвивалися стрімко - вони швидко з'їхалися, познайомили дітей від попередніх стосунків, разом відпочивали, робили разом татуювання і навіть називали одне одного чоловіком та дружиною.

Однак у квітні почали ходити чутки про те, що в їхній парі не все так ідеально. Спершу модель записала відео, в якому сварить бойфренда, потім перестала постити романтичний контент із ним (хоча колись дуже любила хвалитися своїм щастям у соціальних мережах).

відео дня

Тепер же тих, хто сумнівається в тому, що між Фоксі та Налчаджіоглу пробігла чорна кішка, практично не залишилося - Анастасія видалила зі свого блогу в Instagram абсолютно всі згадки про турецького бойфренда, окрім одного поста, де з ним і моделлю на фото її сім'я. Також у сторіс вона публікує висловлювання, які натякають на те, що Фоксі зараз переживає не найкращі часи в емоційному плані.

Що ж до Налчаджиоглу, то він контент із коханою видаляти не поспішає. Утім, схожа історія була в нього з Лілією Реус - друга дружина викреслила його зі свого соціального життя, а він на такий крок наважувався довго.

Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу новини - Анастасія Foxy підігріває чутки про розрив з Муратом Налчаджиоглу / instagram.com/anastasija_foxy2

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що популярна українська співачка і фіналістка Нацвідбору на Євробачення-2024 Skylerr потрапила в ДТП. Вона стала жертвою неадекватного порушника, який втік із місця злочину.

Також зірка "МастерШефа", колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво натякнув на вагітність подруги, яка ще кілька місяців тому розповідала про роман із чоловіком "з ресторанної сфери".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти