StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хочу себе обійняти: Дорофєєва розсекретила свій діагноз

26 березня 2024, 22:51
Українська співачка Надя Дорофєєва поділилася своєю історією.
Надя Дорофєєва відверто розповіла про здоров'я
Надя Дорофєєва відверто розповіла про здоров'я / Колаж Главред, фото Instagram/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва поділилася особистим і емоційним постом, який стосується її проблем зі здоров'ям.

На своїй сторінці в Instagram, артистка звернулася до посту української дизайнерки та селебріті Каті Сільченко. У ньому молода жінка розповідала, як неправильна кількість гормонів щитоподібної залози впливає на якість і життя та рівні енергії, а також про те, як важко іноді буває функціонувати при неправильних показниках.

"Чесно зізнаюся: я сиджу на Еутироксі (препарат для лікування щитоподібної залози - авт.) уже 6 років, але й не підозрювала, що підвищений ТТГ (Тиреотропний гормон - авт.) впливає так сильно на стан. Завдяки посту Каті я нарешті зрозуміла, що зі мною відбувалося протягом останніх 3 років. Я зрозуміла, чому я прокидалася втомленою, і далі - мої дні були схожі на битву. Кожного дня я боролася і вважала себе чи то ледачою, чи то апатичною, чи то депресивною, чи то просто людиною, яка постійно не може виспатися. Кожного дня я по черзі викреслювала ці варіанти, адже усвідомлювала, що все з цього переліку точно не про мене", - ділиться артистка.

Хто така DOROFEEVA

Надя Дорофєєва - також відома як DOROFEEVA, - українська співачка, дизайнерка та відеоблогерка.

За даними Вікіпедії, з січня 2010 по грудень 2020 року співачка брала участь у дуеті "Время и Стекло". У 2020 році гурт "Время и Стекло" оголосив про свій розпад і провів серію прощальних концертів.

У листопаді 2020 почала сольну кар'єру під псевдонімом Dorofeeva.

У 2022 році у зв'язку з вторгненням Росії в Україну співачка видалила свої сольні треки з усіх російських музичних майданчиків.

За словами Дорофєєвої, кілька місяців тому їй збільшили дозування препарату, адже її ТТГ знову був не в нормі. "Я не знала, що ТТГ так впливає абсолютно на все. Я, доросла дівчинка, цього не знала. А точніше я просто не звертала на це уваги, яку насправді мала б звернути", - додає вона.

"Хочу себе обійняти", - пише вона.

Нагадаємо, раніше Дорофєєва розповіла смішну історію, як Міша Кацурін освідчувався їй. Крім того співачка розкрила, чи стала вона після весілля брати прізвище чоловіка.

Також Надя Дорофєєва відповіла на хейт через весілля з Кацуріним, який почався ще коли про їхній роман ходили лише непідтверджені чутки. Зараз критика обрушилася на пару з новою силою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти