StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хоче, але не може: у Росії спробували виправдати зраду Ані Лорак

29 березня 2022, 22:54
Відома блогерка вважає, що внесення співачки в "чорні списки" за замовчування російського вторгнення - надмірна міра.
Ані Лорак
У Росії спробували виправдати зраду Ані Лорак / instagram.com/anilorak/

Співачка українського походження Ані Лорак довгий час будувала кар'єру на території РФ. Після нападу країни-агресора на її історичну батьківщину, Кароліна Куєк ніяк не відреагувала на трагедію, що розгорілася, за що і була внесена до чорного списку серед проросійських артистів або тих, хто замовчує про вторгнення Росії в Україну.

Опальну Лорак спробувала виправдати відома російська блогерка Олена Блин. Посилаючись на особисте знайомство зі співачкою, вона впевнено стверджує - даремно її в Україні ображають, Лорак ні в чому не винна.

Правда, всі міркування Блин будуються виключно на її здогадах та домислах. Так вона припустила, що Лорак може волонтерити в РФ для України.

"А знаючи її, я впевнена, що вона не залишається байдужою до того, що відбувається" - заявила блогерка.

Таким же кволим аргументом вона спробувала виправдати і мовчазну позицію Куек: мовляв співачка дуже хоче виступати на Україні, але їй заважають протестувальники. "Її звинувачують у тому, що вона вже давно виступає в Росії, не повертається на батьківщину і робить кар'єру в Москві. Послухайте, а ви знаєте взагалі історію, що Ані Лорак не пускають на батьківщину вже 8 років. Їй не дають там виступати",- впевнено заявляє Блин.

Що до Ані Лорак, то вона як і раніше мовчить, не виявляючи абсолютно ніякої зацікавленості в тому, що її співвітчизників знищують послідовники кривавого путінського режиму.

читайте також"Совість з хріном": Станіслав Боклан присоромив "армію мовчазних" і пропутінських артистів

Раніше український продюсер, шоумен і телеведучий Ігор Кондратюк жорстоко розкритикував артисток Марув і Лободу, назвавши їх "одноклітинними істотами".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти