StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хитро придумала: Пугачова перераховує Україні кругленькі суми від росіян

2 грудня 2022, 21:39
Примадонна влаштовує благодійні екскурсії в своєму палаці.
Алла Пугачова
Алла Пугачова знайшла спосіб, як допомогти Україні / скріншот

Відома співачка Алла Пугачова, яка підтримала свого чоловіка Максима Галкіна у висловлюваннях про війну в Україні, вирішила тепер допомогти нашій країні фінансово. Примадонна придумала навіть хитренький план, адже гроші в Україну надходять від росіян. Про це повідомляють Щоденники знаменитостей.

Виявилося, що Пугачова влаштовує екскурсії по своєму палацу. Всі бажаючі можуть на власні очі побачити будуари Примадонни, кімнати Галкіна, гардеробні і навіть туалет Алли Борисівни.

За можливість надивитися на все це потрібно заплатити 10 200 рублів. За курсом на 2 грудня 2022 року це становить близько 6000 гривень.

Відзначається, що за такі гроші відвідувачі зможуть зафіксувати все лише очима, адже фото і відеозйомка суворо забороняється. Можна припустити, Примадонна не хоче, щоб ці знімки злили в Мережу, адже тоді інтерес до такої екскурсії може згаснути.

Варто відзначити, що на квитку вказано, що вся виручка буде перерахована до Фонду дружини президента України Олени Зеленської. Надруковано це зовсім не маленькими літерами.

екскурсія у Пугачової
Пугачова допомагає фінансово Україні / Щоденники знаменитостей

Нагадаємо, раніше співачка Христина Орбакайте зворушливо привітала Аллу Пугачову з Днем матері. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала знімки, на яких позувала разом з Примадонною і дітьми.

Також раніше Любов Успенська "жартома" пригрозила Аллі Пугачовій смертю. Успенська поділилася спогадом про Примадонну, яку, за її запевненням, все ще вважає великою фігурою в музиці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти