StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ніколи більше не повернеться: Успенська озвучила таємницю Пугачової і поплатилася

2 грудня 2022, 17:07
Пугачова більше ніколи не буде виступати в Росії, оскільки вже давно завершила концертну діяльність.
Пугачова, Успенська,
Пугачова, Успенська / instagram.com/alla_orfey, kp.ru

Російська співачка Алла Пугачова покинула рідну країну слідом за чоловіком Максимом Галкіним, який підтримав Україну і виступив проти війни і політики диктатора Путіна.

Фанати даремно гадають, чи повернеться Пугачова в Росію і на сцену. Любов Успенська вже знає, що вирішила Примадонна, і не стала мовчати.

Зірка шансону заявила, що в останній розмові Алла Борисівна сама їй повідомила, що повертатися не збирається. Це сталося, коли Успенська пропонувала Примадонні заспівати разом її пісню, але та відмовила, пояснивши, що це неможливо:

"Алла сказала, що пішла зі сцени і ніколи більше не повернеться. Вона хоче виховувати дітей, висаджувати гортензії", - заявила Успенська, пишуть росЗМІ.

Успенська заявила, що була впевнена, що Пугачова погодиться виступити з нею на сцені.

Адже коли Примадонні було важко на душі, вона слухала Успенську і ставало легше. Про це вона сама не раз говорила зірці шансону.

Нагадаємо, раніше співачка Христина Орбакайте зворушливо привітала Аллу Пугачову з Днем матері. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала знімки, на яких позувала разом з Примадонною і дітьми.

Також раніше Любов Успенська "жартома" пригрозила Аллі Пугачовій смертю. Успенська поділилася спогадом про Примадонну, яку, за її запевненням, все ще вважає великою фігурою в музиці.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти