StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гурт Tvorchi зізнався, що думає про свої шанси на перемогу на Євробаченні-2023

9 травня 2023, 02:50
За лічені години до початку конкурсу Джеффрі Кенні та Андрій Гуцуляк розповіли, яким бачать свій виступ на Євробаченні.
Група Tvorchi
Гурт Tvorchi розповів, чи вірить у свою перемогу на Євробаченні-2023 / instagram.com/tvorchi_official, instagram.com/eurovision

Вчора в Ліверпулі відбулася церемонія відкриття пісенного конкурсу Євробачення-2023. На бірюзовій доріжці з представниками України на змаганні, гуртом Tvorchi, поговорили ведучі - Тімур Мірошниченко та Сем Квек. Фрагмент інтерв'ю з'явився на сторінці Євробачення Україна в Instagram.

Зокрема у артистів запитали, чи вважають вони, що здатні повторити минулорічний успіх Kalush Orchestra, та принести Україні перемогу. Слово взяв Джеффрі Кенні.

"Насправді це не є пріоритетом зараз. Чи переможемо ми, чи ні, це все одно буде задовільним результатом. Але найважливіша річ - перемогти у війні в Україні. І ми намагаємося зробити все можливе для цього. Як і кожен українець зараз - намагаємося наблизити перемогу", - заявив артист.

Андрій Гуцуляк доповнив свого колегу і зазначив, що вони, як творчий дует, все ж докладуть усіх зусиль для того, щоб виступити на найвищому рівні. "Для нас важливо добре виступити, гідно представити нашу країну. Ми хочемо показати дещо зовсім нове з України - електронну музику. Я думаю, це классно - показати, яка різна Україна, і як багато в ній різноманітних людей", - говорить він.

Крім важливої місії - підвищення світової обізнаності про різноманітність та красу української культури, гурт Tvorchi на Євробаченні також виступив і з благодійною ініціативою: вони, а точніше їхні костюми на бірюзовій доріжці конкурсу, є частиною програми "Небайдужі люди рятують серця дітей". Її мета - збір коштів на придбання інкубаторів для українських дітей, які народилися передчасно. На вбранні артистів були вказані імена малюків та вага, в якій вони з'явилися на світ.

Дивіться відео про найяскравіші виступи українських артистів на пісенному конкурсі Євробачення:

Раніше стало відомо, що після першої репетиції конкурсного номера гурту Tvorchi на Ліверпульській сцені, букмекери знизили шанси українських артистів на перемогу на Євробаченні-2023.

67-й Міжнародний пісенний конкурс Євробачення пройде 9 і 11 травня у Великобританії (Ліверпуль) на арені m&s Bank Arena. 13 травня відбудеться грандіозний фінал.

Варто відзначити, що Євробачення повинно було пройти в Україні, після перемоги на торішньому конкурсі українського фолк-хоп-колективу Kalush, однак через війну проведення конкурсу в нашій країні стало неможливим.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти