Група НеАнгели розпалася

4 березня 2021, 10:44оновлено 4 березня 2021, 12:48
Легендарний популярний дівочий поп-дует НеАнгели розпався після довгої і надзвичайно успішної п'ятнадцятирічної кар'єри на українській естраді.
НеАнгели
група НеАнгели / УНІАН

Після багаторічних виступів на українській естраді популярний дівочий попдует НеАнгели оголосив про припинення існування. Про це 4 березня в ефірі програми Сніданок з 1+1 розповіла солістка колективу Слава Камінська.

"Прикро. 15 років ми один до одного звикали. Віка для мене дуже близька людина, незалежно від того, що ми так багато сварилися. Ми з нею прощаємося не остаточно, звичайно. Група НеАнгели - це про моє життя, про любов, про якісь дівочі страждання", - сказала вона.

Камінська зазначила, що рішення про розпад колективу не було спонтанним. До нього вона, друга солістка Вікторія Смеюха і продюсер Юрій Нікітін прийшли разом.

"Так сталося, любов проходить. У Юри більше немає ні можливості, ні бажання нами займатися. Про це оголосив Юра. Хоча це було спільне рішення, ми йшли до цього разом", ‒ сказав співачка.

За словами Камінської, до розпаду призвело те, що солісткам дуету стало тісно на сцені. Тепер вони обидві планують займатися сольною кар'єрою.

Гурт дасть прощальний концерт у Києві в залі Freedom 26 березня.

читайте такожСлава Камінська похвалилася формами на відвертому фото

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Група НеАнгели почала активну діяльність понад 15 років тому - з 2006 року.
  • За весь час склад колективу (Слава Камінська і Вікторія Смеюха) не змінювався жодного разу - що велика рідкість для дівочих попгруп.
  • НеАнгели прославилися хітами - Юра, прощай, Я знаю - це ти, Шури-мури

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти