StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Груба помилка в творчому шляху": Сосєдов почав критикувати Пугачову

25 травня 2022, 20:46
Критик критикує всіх підряд.
Сусід
Сосєдов перетворюється на кишеньково-патріотичного критика / stories-of-success

Музичний критик, який буквально недавно із задоволенням отримував зарплату на українському ТБ Сергій Сосєдов, розсипався в критичних заявах щодо співачки Алли Пугачової.

Як повідомляють російські ЗМІ, за словами Сосєдова, відмова Алли Пугачової від виконання патріотичних композицій — груба помилка в творчому шляху співачки.

"Концепцію творчості Алли Пугачової створив її другий чоловік Олександр Стефанович. Один з пунктів цієї концепції-щоб вона не співала патріотичних пісень. Про партію і патріотичні будівництва. Вона повинна була представати кожен раз в нових образах. Пісні більше автобіографічні", - каже Сосєдов.
читайте також"Якщо на Максима заведуть справу, то вже не зупинюся": Пугачова відреагувала на цькування чоловіка

відео дня

Як зазначив критик, такий підхід і був помилковим у творчості Примадонни. І хоча пізніше вона включала в репертуар кілька пісень цивільного звучання, це все ж були випадкові виходи. Патріотичні композиції не зіпсували репертуар, наприклад, співачки Софії Ротару і не позначилися б згубно на творчості Примадонни, вважає критик.

"Це мінусом для Пугачової було, що вона не співала патріотичних пісень. І вона не співала пісень воєнних років. Це взагалі груба помилка в її творчості. Це, звичайно, особлива стезя музична", - говорить знахабнілий Сосєдов.

Нагадаємо, раніше висловлювання Максима Галкіна, який покинув Росію після вторгнення російських військ в Україну, росіяни сприйняли в багнети. Шоумен піддався жорсткій критиці.

Його дружина Алла Пугачова вважає за краще триматися осторонь від обговорень політики, але відомий публіцист Марат Гельман пролив світло на те, що відбувається всередині зоряної сім'ї. В YouTube-шоу "І грянув Грем".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти