StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Погрожували відібрати дітей: Лобода розповіла, як Кіркорова змусили підтримувати Росію

28 березня 2023, 16:20
Світлана Лобода "злила" Кіркорова за його боягузтво і малодушність.
Кіркоров і Лобода
Кіркоров і Лобода / колаж з мережі

Українська співачка Світлана Лобода, яка після військового вторгнення агресора-Росії в Україну, обрала однозначну позицію підтримувати свою батьківщину, несподівано "злила" російського співака і "путініста" Філіпа Кіркорова.

Як повідомляє Російський телеграм-канал "Cекрети шоубізу", Світлана Лобода заявила, що Кіркоров "не хотів підтримувати Росію, але його змусили".

За словами української артистки, яка багато волонтерить і допомагає жертвам нападу Росії на Україну, коли все почалося, вона багато до кого зверталася з артистів.

відео дня

Кіркоров і Лобода були друзями
Кіркоров і Лобода були друзями / скріншот

"Ми листувалася і з Філіпом Кіркоровим. Я просила їх не підтримувати режим, зрозуміти нас, показувала кадри, висилала відео. Він говорив, що буде намагатися це робити, що для нього це важливо, що він все розуміє. Дуже розумна людина", - похвалила співачка одіозного співака.

Лобода також додала, що після того, як минув певний час, Філю "просто нагнули як і всіх".

"Він просто не мав вибору. Кажуть, йому пригрозили відібрати дітей. Я чула це про Лазарєва. Кажуть, і з Філіпом було так само", - каже вона.

Нагадаємо, російські ЗМІ опублікували матеріал про те, як в РФ умовляли українську співачку Світлану Лободу залишитися в терористичній Росії і що обіцяли їй, вибери вона сторону зла. Лобода каже, що насправді дуже пишається собою і своїм вибором.

"Я дуже пишаюся собою, своїм вибором. Мене ніхто не підштовхував піти. Були люди, які говорили: "Ми зробимо все, щоб ти відчувала себе королевою, більше нікого не буде, будеш тільки ти. Ми заплатимо стільки, скільки потрібно, тільки залишайся". Але навіщо мені потрібні всі ці дрібниці, якщо у мене є серце, душа, сім'я, моя країна, мій рід", — поділилася українська співачка.

Крім того, раніше також стало відомо про те, що Світлана Лобода представила новий альбом, всі збори якого за перший місяць будуть спрямовані на покупку будинку сім'ї, яка втратила житло в найперші дні війни.

За інформацією прес-служби Лободи, до нового альбому увійшло 14 композицій, більшість з яких ліричні. Вперше платівка була записана всього за 6 місяців.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти