StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гнів Гваделупе: що думає мама Джей Ло про її проблеми з Беном Аффлеком

9 липня 2024, 12:43
214
Сім'я Дженніфер Лопес уже знайшла винного в проблемах зіркової пари.
Бен Аффлек, Дженніфер Лопес
Аффлек і Лопес розлучення - на чий бік стала мама Джей Ло / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Разом чи окремо, розлучення чи повна ідилія - шлюб Дженніфер Лопес і Бена Аффлека зараз є однією з найбільш обговорюваних тем у Голлівуді. І поки сама зіркова пара, схоже, не визначилася, що робити зі своїми стосунками далі, сім'я Лопес уже визначилася зі стороною.

Так, інсайдер повідомив виданню Daily Mail, що Гваделупе Родрігес, мама Джей Ло, сильно розчарована Беном Аффлеком. Після розпаду Бенніфер на початку двотисячних мама артистки буквально мріяла про возз'єднання доньки та її коханого. Вона була дуже прихильною до актора, і раділа, що Джей Ло все ж знайшла сімейне щастя.

Тепер, коли над шлюбом Бенніфер згущуються хмари, Гваделупе впевнена, що Аффлек не заслуговує на її доньку. Дженніфер і вся її сім'я були закохані у фантастичний образ Бена, який у житті виявився далеким від ідеалу. Тепер вона радить розлучитися з актором, і зосередитися на дітях і кар'єрі.

відео дня

"Мама Дженніфер сказала їй: "Перестань розтрачувати себе і рухайся далі, щоб не посилювати цю плутанину". Вона сказала їй, що витратила роки, вважаючи, що Бен був лицарем у сяючих обладунках. Він не був тією людиною, якою вона його створила. Це завдало їй занадто великої шкоди, і через це вона втратила з поля зору, хто вона і що вона відстоює", - розповідає інформатор.

Також він зазначив, що позицію матері підтримують і сестри Джей Ло, які засмучені тим фактом, що "є жінка, яку люблять мільйони, яка кохатиме його вічно, - але Бен радше здасться, ніж просто спробує все виправити".

Хто така Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес - американська акторка, співачка, танцівниця, модельєр, продюсер і бізнесвумен. Вперше здобула популярність 1991 року як танцівниця трупи Fly Girl у телешоу In Living Color. Лопес - одна з найуспішніших співачок свого покоління, високооплачувана акторка й талановита бізнесвумен, яка зуміла створити модний бренд J. Lo; крім того, вона одна з найбагатших жінок світового шоу-бізнесу та одна з найвпливовіших персон, які розмовляють іспанською мовою.

У середині минулого року вона знову почала зустрічатися зі своїм колишнім коханим Беном Аффлеком. А офіційне возз'єднання відсвяткували великою фотосесією на яхті українського комерсанта Ріната Ахметова, яку той іноді здає в оренду.

Хто такий Бен Аффлек?

Бен Аффлек - американський актор, режисер і продюсер. Володар численних кінонагород: трьох "Золотих Глобусів", двох "Оскарів", двох "SAG Awards", двох "BAFTA" тощо. Також має чотири "Золоті малини". Знявся у понад вісімдесяти фільмах, зрежисирував 35.

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що у зірки "Гаррі Поттера" Емми Вотсон новий роман. 34-річну акторку папараці зняли під час ніжних поцілунків із загадковим брюнетом в Оксфорді.

Також у ЗМІ з'явилися чутки про те, що "Зоряний Лорд" Кріс Пратт і старша донька Арнольда Шварценеггера стануть батьками. Для Кріса і Кетрін це буде третя спільна дитина.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти