StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Героїня з Моя улюблена Страшко розповіла про цькування на роботі, і чим це загрожує психіці

12 серпня 2021, 10:59
Ірина Поплавська, яка грає головну героїню в серіалі Моя улюблена Страшко пояснила, що потрібно знати про мобінг.
Моя улюблена Страшко
Моя улюблена Страшко / instagram.com/ya_ne_strashko/

Восени на 1+1 виходить серіал Моя улюблена Страшко - це адаптація відомого Колумбійського серіального формату Betty la fea або Ugly Betty.

Страшко - це українська версія серіалу Не родись красивою, який був популярний в 2000-х.тільки в українській версії творці обіцяють більше моралі від сюжету, більш глибокі проблеми і героїв.

Актриса, яка грає головну роль в соцмережах, які ведуться від імені Насті Глушко, ще до початку виходу проекту почала розкривати тему цькування на роботу і знецінення співробітників.

відео дня

У новій постів Instagram Насті Глушко героїня розповіла, що таке мобінг - цькування на роботі, і розкрила невелику таємницю - що призвідником зазвичай ставати начальник.

Що таке мобінг

"Мобінг можна визначити як систематичне цькування, психологічний терор, форму зниження авторитету, психологічного тиску у вигляді цькування співробітника у колективі, зазвичай з метою його звільнення.

Мобінг можна розглядати лише стосовно колег/співробітників. За статистикою, керівник є частіше агресором в цій ситуації, оскільки він має більше повноважень, певну владу в руках. Наразі за вчинення мобінгу немає відповідальності", - процитувала вона слова психолога Ольги Зінченко.читайте такожАктриса Ірина Поплавська зіграє українську Катю Пушкарьову в серіалі Моя улюблена Страшко

Психологи попереджають, що проблему мобінгу на роботі важливо вирішувати відразу, оскільки наслідками такого цькування може бути не тільки вразливий моральний стан, а й захворювання, які можуть привести до втрати працездатності.

Моя улюблена Страшко
Моя улюблена Страшко / instagram.com/ya_ne_strashko/

"Саме роботодавець виключатиме прояви дискримінації або психологічного тиску в колективі. Але ми розуміємо, що це неможливо, якщо саме керівник і є агресором. ⠀

Якщо ви стикаєтеся з психологічним насильством на робочому місці, дуже важливо звернутися за консультацією і допомогою до психолога", - підкреслили в пості. ⠀

Нагадаємо, що україномовний серіал буде відрізнятися від оригінального формату. Він відобразить реалії сучасного життя українців у Великому Місті, їхні проблеми та виклики. У серіалі піднімуть питання мобінга( булінг на роботі), сексизму, об'єктивації, спілкування в Інтернеті та інші. Незважаючи на те, що світ стрімко змінюється, суспільство продовжує давати оцінку людині по його зовнішності. Головна героїня серіалу Моя улюблена Страшко власним прикладом покаже, що краса - це не тільки зовнішні дані, але і якості, які варто розпізнати з перших хвилин - доброта, чесність, вміння співчувати, відданість. Світ змінюється, а разом з ним - змінюється і героїня.

Дивитися онлайн всі серії нового шоу на 1+1 - Моя улюблена Страшко можна буде восени 2021 на сайті 1plus1video.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти