StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Філіп Кіркоров зробив величезне моторошне татуювання на видному місці

3 січня 2024, 14:59
56-річний путініст випадково засвітив малюнок, який ретельно приховував кілька місяців.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров зробив своє перше татуювання / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov_fan_bg

Співак-путініст Філіп Кіркоров схильний до радикальних змін іміджу. Через це він не раз стверджував, що ніколи не стане робити татуювання, мовляв це на все життя, а натільний малюнок буде заважати йому в пошуку нових луків.

Однак свої переконання Примадонн, в гонитві за стрімко згасаючою молодістю, все ж вирішив зрадити. Останнім часом він став з'являтися на публіці в різних рукавичках і мітенках. Які, як виявилося, артист носив не тільки для тепла.

РосЗМІ публікують свіжі фото Філі, на яких чітко видно величезне татуювання, яке майже повністю приховує тильну сторону його правої долоні. Малюнок зображує жука скарабея.

відео дня

Причиною появи тату у Кіркорова вже називають його другу половинку, яка, за чутками, значно молодше співака. Заради цієї людини він повністю перекроїв себе і тепер терпить глузування над своїм безглуздим виглядом. Ймовірно, татуювання, яке Філіп так ретельно приховує, має сакральний сенс для пари.

Татуювання Кіркорова
Філіп Кіркоров зробив своє перше татуювання / колаж: Главред, фото: t.me/iamhronik

Раніше у мережі з'явилося фото моторошно опухлого Кіркорова, який став ледь впізнаваний. Співак був явно не в собі - на світському заході він цурався не тільки журналістів, а й своїх колег.

Також стало відомо, що дітей Філіпа Кіркорова захейтили в школі через нові сідниці татуся. Витівки епатажного артиста вилазять його спадкоємцям боком, до чого йому, схоже, абсолютно немає діла.

Інші новини про Філіпа Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти