StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Євробачення-2024: Україна втрималася в абсолютних лідерах рейтингів букмекерів

25 квітня 2024, 00:04
110
"Teresa & Maria" звучатиме зі сцени грандфіналу серед найкращих конкурсантів.
alyona alyona, Jerry Heil, Євробачення-2024
Євробачення хто переможе - прогноз букмекерів на Євробачення-2024 зараз / колаж: Главред, фото: instagram.com/eurovision, instagram.com/thejerryheil

Підготовка до Євробачення-2024 виходить на фінішну пряму - 68-ий міжнародний музичний конкурс стартує вже через 12 днів. Менше двох тижнів залишилося до початку однієї з головних музичних подій цього року.

Тож не дивно, що вподобання єврофанів уже більш-менш стабілізувалися - рейтинги букмекерів показують доволі чітку картинку міжнародних улюбленців останні кілька тижнів. До п'ятірки найкращих із найкращих входять конкурсанти зі Швеції, Хорватії, Нідерландів, Італії та України.

Варто зазначити, що в списку лідерів найбільший розрив між першим і другим місцем - Швеція і Хорватія, та четвертим і п'ятим - Італія та Україна.

відео дня

Щодо результатів першого півфіналу, в якому 7 травня виступить український дует alyona alyona & Jerry Heil, то ні в кого не виникає сумнівів, що українські конкурсанти отримають своє місце в гранд-фіналі Євробачення.

Тим часом до десятки потенційних фіналістів несподівано увірвалася Австралія, потіснивши при цьому Португалію.

Євробачення-2024
Євробачення хто переможе - прогноз букмекерів на Євробачення-2024 зараз / eurovisionworld.com
Євробачення-2024
Євробачення хто переможе - прогноз букмекерів на Євробачення-2024 зараз / eurovisionworld.com

Євробачення-2024

Євробачення-2024 - 68-ий пісенний конкурс, який пройде 7, 9 та 11 травня в Мальме, Швеція, за участю конкурсантів з 37 країн. Змагання до Швеції "привезла" співачка Loreen ("Tattoo"), яка здобула перемогу на Євробаченні в 2023 році. Україна - постійний учасник Євробачення з 2003 року. За всю історію участі конкурсанти від України тричі посідали перше місце - у 2004 (Руслана - "Дикі танці"), 2016 (Джамала - "1944") та 2022 (гурт Kalush Orchestra - "Стефанія") роках.

Україна на Євробаченні-2024 - подробиці:

Нагадаємо, дует alyona alyona & Jerry Heil переміг на Національному відборі-2024 і поїде на Євробачення від України. Главред розповідав, про що пісня "Teresa & Maria", яка викликала стільки суперечок у Мережі.

Також сопілкар з Kalush Orchestra, гурту-переможця Євробачення-2022, висловився щодо перемоги alyona alyona і Jerry Heil на конкурсі. Тимофій Музичук оцінив шанси дуету.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти