StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Євробачення-2024: хто в боротьбі за перемогу наздоганяє Україну - букмекери

12 березня 2024, 23:18
Розрив між лідерами незначний, але може стати фатальним у гранд-фіналі музичного конкурсу.
Євробачення
Євробачення-2024 - рейтинг переможців від букмекерів / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Березень тільки входить у свою повну силу, до Євробачення-2024 залишилося ще два місяці, а музичний конкурс у Мальме вже розбурхує уми єврофанів, адже, згідно з рейтингом букмекерів, на них чекатиме одне з найбільш непередбачуваних змагань.

Турнірна таблиця ймовірних переможців на Євробаченні 2024 року не змінювалася майже два місяці - артистки з України, дует alyona alyona & Jerry Heil, визнавалися безперечними лідерами. Однак на початку березня з першого місця їх "вибив" Baby Lasagna з Хорватії.

Розрив між країнами учасницями був лише у два відсотки. Це залишилося незмінним і сьогодні, проте сам відсоток імовірності перемоги зменшився: у Хорватії 15, в України - (порівняно з 17 і 15 минулого тижня - прим. редактора).

відео дня

Впритул до них підібралися Італія та Швейцарія, причому Швейцарії вдалося не тільки витіснити з четвертого місця Бельгію, а й зрівняти шанси з Італією - по 9%. На п'яте місце з дев'ятого несподівано вискочив конкурсант із Нідерландів з імовірністю перемоги в 6 відсотків.

Євробачення
Євробачення-2024 - рейтинг переможців від букмекерів / eurovisionworld.com

Євробачення-2024

Євробачення-2024 - 68-ий пісенний конкурс, який пройде 7, 9 та 11 травня в Мальме, Швеція, за участю конкурсантів з 37 країн. Змагання до Швеції "привезла" співачка Loreen ("Tattoo"), яка здобула перемогу на Євробаченні в 2023 році. Україна - постійний учасник Євробачення з 2003 року. За всю історію участі конкурсанти від України тричі посідали перше місце - у 2004 (Руслана - "Дикі танці"), 2016 (Джамала - "1944") та 2022 (гурт Kalush Orchestra - "Стефанія") роках.

Раніше дует alyona alyona & Jerry Heil переміг на Національному відборі-2024 і поїде на Євробачення від України. Главред розповідав, про що пісня "Teresa & Maria", яка викликала стільки суперечок у Мережі.

Також українська співачка і переможниця Євробачення-2016 Джамала, яка розкрила свою вагітність на Нацвідборі-2024, елегантно натякнула на стать третьої дитини.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти