StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це не нормально": стало відомо, чому в Росії скрізь стали банити Кіркорова

18 січня 2024, 22:39
Сергій Сосєдов вважає, що Кіркоров за час своєї кар'єри сильно набрид.
Сосєдов назвав причину, по якій Кіркорова більше не ходять в РФ
Сосєдов назвав причину, по якій Кіркорова більше не хотять в РФ / Колаж Главред, фото Instagram/fkirkorov, sosedov.sergey

Російський пропагандист і невдаха, музичний критик Сергій Сосєдов, який кілька років знімався в українському шоу, а тепер підтримує напад Росії на Україну, пояснив, чому з усіх ефірів стали вирізати путініста, співака Філіпа Кіркорова.

За інформацією пропагандистського ЗМІ РФ "Експрес газети", Сосєдов вважає, що справа не в скандальній вечірці блогерки Івлєєвої, куди навідався Кіркоров, а в тому, що публіка від нього просто втомилася. У цьому сенсі скандал з вечіркою Івлєєвої — лише привід для того, щоб засунути Кіркорова подалі, переконаний Сосєдов.

"Я думаю, все пройде, звичайно. Він буде на екранах і скрізь, це не відіб'ється ніяк на його кар'єрі. Просто це пауза якась, він вже набрид, тому що на всіх каналах. Абсолютно скрізь. Так не повинно бути, це ненормально", — підсумував "критик".

відео дня

До слова, пропагандисти також написали, що Кіркорова вирізали навіть з комедії "Свати", знятої майже 10 років тому.

Нагадаємо, раніше російська блогерка Анастасія Івлєєва скликала вечірку, на яку покликала старих російських зірок і інфлюенсерів. І все б нічого, ось тільки дрес-код вечірки звучав, як "майже голий". Російські зірки, в числі яких була зрадниця Лоліта, скандальний Філіп Кіркоров, "ліберальна" журналістка Ксенія Собчак та інші. До слова, всі вони прийшли одягнені по дрес-коду, що виглядало страшно і безглуздо.

До цього, співак-путініст Філіп Кіркоров отримав під ялинку за погану поведінку не вугілля і не різки, а судовий позов. Причому за нанесення тілесних ушкоджень.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти