StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Якщо ти - свиня": путіністка Циганова "погнала" Лепса воювати на Донбас

7 грудня 2022, 08:41оновлено 7 грудня 2022, 09:18
Виконавиця хіта "Російська горілка" Віка Циганова влаштувала формений рознос виконавцю хіта "Чарка горілки на столі" Григорію Лепсу.
Циганова
Віка Циганова і Григорій Лепс / колаж фото УНІАН і скріншот з відео

В ряду артистів-путіністів новий розбрат. Скандально відома своїм великодержавним шовінізмом "блатна" співачка Віка Циганова вилаяла Григорія Лепса, який нещодавно влаштував п'яну бійку в Санкт-Петербурзі. Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

"У мене позиція християнська. Я зараз не хочу зраджувати його анафемі, але так себе не можна вести. І Лепс, як людина православна, повинен усвідомити це і покаятися. Така поведінка називається "зажрався", загубився в просторі. Хочеться сказати: "Гриша, схаменися! Ти що робиш? Повернись на землю обітовану, молись". А якщо ні, то так і скажи: "Я ніхто і кликати мене ніяк. Що хочу, то творю". Якщо ти свиня, вийди до людей та так і скажи. Люди у нас добрі, вони зрозуміють і пробачать. А якщо Лепсу дурь дівати нікуди, так нехай відправляється на Донбас, повоює. Якраз проявить там себе як мужик, по-справжньому", − сказала вона.

Нагадаємо, кілька років тому пізно вночі Григорій Лепс разом зі своїм концертним директором і охоронцем вирушили в один барів, де у них, схоже, стався конфлікт з іншими відвідувачами.

Камера зафіксувала, як Лепс вступає в перепалку з невідомим чоловіком вже на виході із закладу. Мирним способом врегулювати ситуацію не вдається і миттю зав'язалася бійка.

Спочатку директор Лепса вдарив кулаком чоловіка, а потім до бійки приєднується і сам співак.

За словами потерпілого, 39-річного Дмитра Горбачова, в барі співак запропонував йому зіграти в нарди на 10 тисяч доларів, той відмовився, після чого Лепс дав йому ляпаса. Потім вони вийшли на вулицю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти